Ramona Bădescu are planuri mari. ”O să facem nunta împreună cu botezul”

16.08.2021, 17:07
Ramona Bădescu are planuri mari. ”O să facem nunta împreună cu botezul”
Ramona Bădescu are planuri mari. ”O să facem nunta împreună cu botezul”

Ramona Bădescu, în vârstă de 52 de ani, a revenit în România după patru ani de absență. Vedeta a povestit că are planuri mari. Ramona Bădescu se pregătește să facă nuntă cu bancherul Fabio Cali și să-l botreze pe băiețelul pe care îl au împreună, Ignazio. ”O să facem nunta împreună cu botezul”, a dezvăluit vedeta.

Ramona Bădescu este stabilită de foarte mulți ani în Italia, acolo unde a reușit să-și construiască o carieră de succes, dar și să-și întemeieze o familie.  Ramona Bădescu are un băiețel, Ignazio, împreună cu actualul ei partener de viață. Micuțul a venit pe lume în toamna anului 2019. Ramona Bădescu a dezvăluit în cadrul emisiunii moderate de Cristi Brancu, „Exclusiv VIP” de la Prima TV, că bărbatul cu care formează un cuplu de câțiva ani este bancherul și omul de afaceri Fabio Cali.

Ramona Bădescu a revenit în România după patru ani de absență, împreună cu băiețelul ei, Ignazio, care va împlini doi ani în luna septembrie. Vedeta a vorbit despre planurile pe care le are într-un interviu pentru click.ro.

Ramona Bădescu are planuri mari. ”Ne-am gândit să unim două evenimente importante din viața noastră”

Ramona Bădescu a mărturisit că vrea să facă nunta cu iubitul ei și să îl boteze pe fiul lor în același timp. ”Botezul lui Ignazio s-a tot amânat din cauza pandemiei dar se apropie și momentul lui. Ne pregătim! Ne ocupăm acum de lista cu invitați și de organizare, de tot ceea ce trebuie pentru că fiul meu să aibă un botez deosebit, un botez ca în basme! Surpriza este că ne-am gândit să unim două evenimente importante din viața noastră și o să facem nunta împreună cu botezul!… Deocamdată, cel puțin acum, sunt puțin în dubiu în ceea ce privește locația botezului. Mamei mele i-ar face plăcere ca fiul meu să fie botezat ortodox. Normal, trăind în Italia, ar trebui să fie botezat catolic, chiar dacă este și creștin ortodox. Sunt acum în medieri și în stabilirea tututor detaliilor și sper să stabilim și data evenimentului, până la urmă vom decide cum este mai bine. Mama mea și-ar dori să-l botezăm pe Ignazio în aceeași bisericuță unde am fost botezată și eu, la Craiova, iar tatăl lui, Fabio, vrea să fie botezat catolic, în Italia, așa că deocamdată suntem în negocieri. Pentru mine, botezul este un moment foarte important în viața unui creștin! Mulți spun ziua în care s-au născut, dar nu își aduc aminte și ziua în care au fost botezați…”, a declarat Ramona Bădescu.

Vedeta a povestit și cum a cucerit-o Fabio Cali, viitorul său soț: ”Ne-am cunoscut pe 18 iulie 2017 și atunci nu ne-am plăcut din prima. Nu a fost dragoste la prima vedere. A fost o cucerire lentă, am vorbit mult la telefon, mai ales că imediat ce ne-am cunoscut în Italia, eu am plecat la Malta pentru un spectacol și apoi la București, unde începeam filmările pentru “Te cunosc de undeva”. El era obișnuit să cucerească imediat o persoană pe care o cunoștea, să îi cadă la picioare, cu mine a fost însă mai greu. Fiind plecată în țară, a recurs la multe telefoane, convorbiri și nu întâlniri, care au făcut într-un fel să ne cunoaștem într-un mod mai profund și mai mai delicat. Eu am fost întotdeauna mai greu de cucerit. Chiar dacă sunt zodie de foc și nerăbdătoare, mi-a plăcut că atunci când vine vorba de relații, să am răbdare în a cunoaște o persoană, întotdeauna am avut nevoie de timp”.

citește și...