Ramona Bădescu a împlinit 53 de ani: „Mă simt ca nouă!”. Ce cadou i-a făcut soțul vedetei

30.11.2021, 16:00
Ramona Bădescu a împlinit 53 de ani: „Mă simt ca nouă!”. Ce cadou i-a făcut soțul vedetei
Ce spune Ramona Bădescu despre al doilea copil. ”Eu mi-am dorit o fetiță. Dar nu e timpul trecut”

Ramona Bădescu a împlinit luni, 29 noiembrie, vârsta de 53 de ani. Vedeta arată senzațional și se mândrește să își arate trupul senzual.

Ramona Bădescu este una dintre cele mai atrăgătoare actrițe din România, care se poate lăuda cu un fizic de invidiat.

Îmbrăcată într-o o rochie neagră, mulată, cu un decolteu generos, vedeta a sărbătorit alături de familie și prietenii apropiați.

Ramona Bădescu: “La 53 de ani sunt ca nouă!”

„Mă simt cu mai multe responsabilități, deci mai responsabilă, dar în același timp încerc să mă simt ca o femeie care se mai gândește puțin și la ea însăși, când mai are timp liber, mă simt acasă, mă simt bine împreună cu prietenii, mă simt susținută de dragostea familiei mele. Este fantastic!”, a spus Ramona Bădescu, potrivit click.ro.

Bancherul sicilian Fabio Cali, soțul vedetei, a rămas însă în Italia din cauza afacerilor. Soțul Ramonei i-a făcut cadou de ziua de naștere a vedetei dis de dimineață.

“Cel mai frumos cadou, chiar dacă am primit flori multe, de dimineață am fost surprinsă de un coș imens de flori trimis de Fabio, soțul meu, direct din Italia, și cu care m-am trezit la ușă, iar din partea fiului meu, Ignazio, am primit o floricică, care mi-a înmuiat inima și care a fost cea mai frumoasă floare din viața mea!”, a mai adăugat actrița.

Probleme cu greutatea, în copilărie

Puțini sunt cei care știu că vedeta s-a confruntat în trecut cu un complex legat de aspectul fizic. Ramona mărturisea că în copilăria avea probleme cu kilogramele. Astfel, aceasta a făcut mult sport și a ajuns la silueta dorită.

„Mă considerăm grasă, urâtă, făceam duş cu lumina stinsă, pentru că nu îmi suportăm corpul. Nici nu mă uităm în oglindă.  Părinţii mei îmi spuneau că mănânc prea mult… Acum, fac sport, mănânc legume, fac yoga, pilates, mă hrănesc cu lucruri cât mai natural. Am muncit mult că să ajung unde sunt acum. Încă lupt. Îmi impun reguli stricte, începând cu stilul alimentar. Nu mă îmbăt, dar un pahar de vin roşu se află mereu pe masă mea”, povestește Ramona Bădescu, cea care le-a intrat italienilor la inimă încă din 1989.

Actița spune că evita alimentele dăunătoare pentru siluetă și consumă doar ocazional carne.

Care este secretul Ramonei Bădescu

„Consum cât mai puțină carne, dar nu sunt vegetariană. Mai mănânc paste de cereale integrale: camut, farro (35, 40 g) cu foarte multe zarzavaturi. Le pun în salate, ori cu broccoli, cu varză de Bruxelles. Dimineața mănânc papaya, ori apă călduță cu puțină drojdie. Mai consum, sfeclă roșie, varză roșie, mult pește și sushi. Peștele îmi place să fie cât mai crud, pentru că prin preparare termică își pierde calitățile și gustul. În plus, când ai un pește proaspăt este păcat să-l prăjești, să-i pui maioneză. Eu cred că suntem rezultatul a ceea ce mâncăm, așa dacă îi dam corpului ce e mai bun și el va fi sănătos și viguros”, a mai explicat Ramona.

La aproape doi ani de când a născut un băiețel, Ramona Bădescu își dorește să devină mamă a două oară.

Ramona Bădescu formează un cuplu alături de omul de afaceri Fabio Cali, bărbatul căruia i-a dăruit un copi.

 

citește și...