Raluka face dezvăluiri despre familia sa. ”Viața nu a fost tocmai ușoară pentru ei”

12.01.2022, 12:26
Raluka face dezvăluiri despre familia sa. ”Viața nu a fost tocmai ușoară pentru ei”
Raluka face dezvăluiri despre familia sa. ”Viața nu a fost tocmai ușoară pentru ei”

Cântăreața Raluka, în vârstă de 32 de ani, a făcut dezvăluiri despre familia sa în cadrul unui interviu. Vedeta a mărturisit că provine dintr-o familie modestă, însă părinții săi au avut grijă să o susțnă în absolut tot ceea ce șui-a dorit să facă. ”Viața nu a fost tocmai ușoară pentru ei” , a declarat cântăreața.

Raluka și-a deschis sufletul într-un interviu pentru revista Viva. Artista a vorbit despre familia sa și despre perioada copilăriei.

Deși provine dintr-o familie modsestă, cântăreața a mărturisit că a avut tot timpul parte de ajutorul și susținerea părințior săi.

Raluka face dezvăluiri despre familia sa. ”Provin dintr-o familie modestă căreia, dacă i-au lipsit anumite lucruri materiale, nu i-au lipsit niciodată iubirea, devotamentul și susținerea”

”Familia este totul pentru mine, ocupă primul loc în viața mea. Copilăria mea a fost una frumoasă, am niște părinți minunați, care uneori au fost exigenți cu mine pentru a mă proteja. Ai mei au făcut tot posibilul ca eu să fiu prezentă la toate concursurile și festivalurile de muzică, au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a mă ajuta, chiar dacă viața nu a fost tocmai ușoară pentru ei”, a declarat Raluka.

Întrebată despre sacrificiile făcute de părinții săi pentru a o susține în carieră, artista a răspuns: ”Multe, toate! Tati a fost plecat o perioadă din țară, a muncit în străinătate, în timp ce mama se ocupa de mine și de sora mea. Mă ducea la toate concursurile și mă impulsiona mereu, astfel încât să le câștig pe toate. Așa este, provin dintr-o familie modestă căreia, dacă i-au lipsit anumite lucruri materiale, nu i-au lipsit niciodată iubirea, devotamentul și susținerea”.

Care a fost primul job al cântăreței Raluka

Cântăreața Raluka a fost întrebată în cadrul unui interviu, despre primul său job. Raluka a explicat că a cântat la nunți încă de pe vremea când era copil.

”Am cântat la nunți! Cred că am cântat la nunți de la 12 ani! Fac asta dintotdeauna!”, a spus vedeta.

citește și...