Raluka, despre viața sa sentimentală. ”Sunt cel mai fericit om de pe pământ atunci când sunt îndrăgostită”

10.10.2022, 11:35
Raluka, despre viața sa sentimentală. ”Sunt cel mai fericit om de pe pământ atunci când sunt îndrăgostită”
Raluka, despre viața sa sentimentală

Alexandra Raluca Nistor, cunoscută sub numele de scenă Raluka, și-a deschs sufletul în cadrul unu podcast. Artista, în vârstă de 32 de ani, a făcut declarații despre viața sa sentimentală. ”Sunt cel mai fericit om de pe pământ atunci când sunt îndrăgostită” , a spus vedeta. Raluka a comentat și despre infidelitate.

Prezentă la un podcast, cântăreața Raluka a făcut mărturisirri despre vața sa sentimentală.

Artista a afirmat, printre altele, că se îndrăgostește repede. De asemenea, ea a mărturisit că a fost infdelă înt-o relație.

Raluka, despre viața sa sentimentală. ”Mă îndrăgostesc foarte repede de omul potrivit, câteodată și de omul nepotrivit”

„Mă îndrăgostesc foarte repede de omul potrivit, câteodată și de omul nepotrivit. (…) Bărbatul trebuie să fie bărbat, să aibă rolul de bărbat și trebuie să fie bun. (…) Sunt cel mai fericit om de pe pământ atunci când sunt îndrăgostită. E cel mai frumos sentiment. (…) Îmi doresc copil. Îmi plac copiii mult de tot și chiar încerc să petrec mult timp cu nepoțeii mei”, a declarat Raluka, citată de spynews.ro.

„Da, am înșelat și nu știu de ce am impresia că o să mai înșel așa în viața mea”, a mai spus aceasta.

Raluka, despre începuturile sale în muzică

Raluka a reușit în muzică fără niciun ajutor. Despre cariera sa a dat detalii artista în cadrul unui interviu pentru okmagazine.ro. Aceasta a povestit că atunci când era mică a fost auzită cântând de iubitul surorii sale, care i-a spus mamei ei să o ducă la o școală de muzică.

”Drumul meu a început pe la 10 ani, în scara unui bloc din Deva. Cântam pe casa scării alături de câţiva copii, m-a auzit iubitul surorii mele şi i-a spus mamei mele că ştiu să cânt frumos – cred că mă ajuta şi acustica atunci – şi că ar trebui să mă dea la o şcoală de muzică. După aceea au urmat festivaluri, concursuri şi chiar concerte. După ce am terminat şcoala, am venit la Bucureşti, am participat la o emisiune-concurs pe care nu am câştigat-o şi da, am fost în faţa unui juriu. Dar asta nu m-a demoralizat, din contră, m-a motivat. La scurtă vreme după asta, am început colaborarea cu DJ Sava. Restul poveştii îl ştiţi”, a povestit artista.

Despre problemele financiare cu care s-a confruntat de-a lungul timpului, Raluka a spus: ”Suntem oameni şi trecem cu toţii prin asta. Da, am avut şi momente bune şi momente mai puţin bune. Am crescut într-o familie modestă, am muncit din greu şi cred că asta m-a ajutat, deoarece sunt capabilă să mă descurc în orice situaţie. Nu este confortabil, dar trebuie să fii puternic şi răbdător. În timp, apar şi rezultatele, mai ales cele financiare”.

citește și...