Raluca Zenga a împlinit 39 de ani. ”Dorințe de ziua mea: fără ranchiună care să te țină treaz, fără decizii impulsive”

03.11.2020, 15:20
Raluca Zenga a împlinit 39 de ani. ”Dorințe de ziua mea: fără ranchiună care să te țină treaz, fără decizii impulsive”
Raluca Zenga a împlinit 39 de ani. ”Dorințe de ziua mea: fără ranchiună care să te țină treaz, fără decizii impulsive”

Raluca Zenga și-a aniversat ziua de naștere. Aceasta a făcut și câteva declarații, explicând care sunt dorințele pe care le are.

Raluca Zenga a fost căsătorită de foarte mulți ani cu fostul fotbalist italian Walter Zenga, împreună cu care are doi copii – Walter Junior și Samira. Despre cei doi s-a aflat că divorțează în luna octombrie a acestui an.  În data de 1 noiembrie, Raluca Zenga a împlinit 39 de ani, ocazie cu care a transmis și un mesaj în care le mulțumește celor care i-au făcut urări și mărturisește câteva dintre dorințele ei.

„Aniversare din acest an plin de provocări, inevitabilă ca trecerea anotimpurilor, o îmbrățișez ca pe ridicarea unui voal. Atât de multe lucruri s-au ivit din umbră. Să fi văzut atât de multe, totodată având atâtea altele de văzut încă … [îmi dau seama] că întotdeauna există ceva care să mă facă să fiu nerăbdătoare. (…) Dorințe de ziua mea: fără ranchiună care să te țină treaz, fără decizii impulsive, fără nicio respirație irosită în conflicte inutile, nu rupturii, dar DA bucuriei. ✨ Vă mulțumesc TUTUTOR pentru minunatele urări, am simțit IUBIREA și susținerea. Au ajuns la mine ca nesfârșite binecuvântări”, a scris Raluca Zenga, pe contul personal de Instagram, conform revistei Unica.

Cei doi copii ai Ralucăi și ai lui Walter Zenga, la școală în Dubai

Copiii Ralucăi și ai lui Walter Zenga – Samnira, în vârstă de 10 ani, și Walter Junior, în vârstă de opt ani, au început școala în Dubai.

“A fost mare agitație  cu începerea  școlii, la noi e un sistem mixt, practic merg 3 zile la școală și 2 învață online, următoarea săptămâna fac invers, 2 zile la școală și 3 online. Am început stând acasă, învață pe laptop. Normal, toată lumea poartă măști,  clasa s-a redus la  jumătate, au fost împărțiți în grupa A și grupa B, fac cu schimbul la școală. În loc să fie 20 în clasa acum sunt 10 copii sau chiar 8”, detalia fosta parteneră de viață a lui Walter Zenga.

”După școală deocamdată avem fotbal pentru cel mic, Samira are teatru. Walter Jr adoră dansurile pe TikTok iar Sami micile sketchuri de comedie pe care le facem împreună, vine cu foarte multe idei și ne amuzăm copios când le facem”, mai povestea recent Raluca Zenga.

citește și...