Raluca Podea tună și fulgeră la adresa soților Pastramă. ”Eu am renunțat la multe contracte din cauza lor”

05.12.2020, 11:12
Raluca Podea tună și fulgeră la adresa soților Pastramă. ”Eu am renunțat la multe contracte din cauza lor”
Raluca Podea tună și fulgeră la adresa soților Pastramă. ”Aș vrea să îi văd muncind în folosul comunității”

Raluca Podea este foc  și pară pe soții Pastramă. Acesta a făcut noi declarații despre cei doi.

Raluca Podea, fosta iubită a lui Florin Pastramă, este implicată în tot felul de scandaluri cu acesta și actuala soție a acestuia, Brigitte Pastramă. Acesta din urmă i-a adus tot felul de acuzații Ralucăi Podea, care acum afirmă că a renunțat la multe contracte din cauza celor doi. „Nu știu și nu mă interesează. Nu am nicio legătură cu aceste două specimene. Vreau să ies din acest scandal și atunci nu știu cu ce aberații mai apar, ca să își facă apariții televizate. Cine este doamna în cauză? O știm cu toții că are un dosar, că a făcut ceva… eu nu am vrut să fac niciodată reclamă. Eu am renunțat la multe contracte din cauza lor”, a declarat Raluca Podea la postul de televiziune Antena Stars, potrivit spynews.ro.


De asemenea, Raluca Podea a mai scos la iveală că Florin Pastramă, fostul ei iubit și actualul soț al lui Brigitte Pastramă, o tot caută la telefon. ”Nu vreau să vorbesc de câte ori încearcă să mă sune Florin când pleacă de acasă. Nu știu de ce încearcă să mă sune. Nu vreau să le vorbesc rău pentru că aș putea. Eu sunt un om credincios și vreau să ies din acest scandal. Ne vedem în judecată. Nu am ce să discut cu ei. Le-am cerut daune de o sută de mii de euro. Aș vrea să îi văd muncind în folosul comunității. Le-am facut plângere, pentru amenințare, pentru mai multe capete de acuzare. Așa că să plătească!”, a mai spus Raluca Podea.

Ce spune Brigitte Pastramă despre scandalul cu Raluca Podea

Brigitte Pastramă a făcut și ea declarații despre Raluca Podea, cea cu care este în scandal.

„În urmă cu trei săptămâni, soțul meu a primit o înregistrare în care se spunea clar că fosta lui prietenă a vorbit cu un anumit… pentru a o ajuta sa fim luați la bătaie. Iar în urmă cu un an am primit mesaje că voi fi bătută, mi-a fost foarte frică. Imi este frică și pentru mine, pentru soțul meu și pentru familia mea. Nu mă tem de ea dar poate să pună pe cineva să fim bătuți”, a declarat Brigitte Pastramă, conform sursei mai sus-menționate.

Brigitte Pastramă susține că Raluca Podea încearcă să-l determina pe Florin Pastramă să se întoarcă la ea. „Este de competența poliției dacă a făcut asta sau nu, dacă acea înregistrare este reală sau nu. Dar având în vedere antecedentele nu știu cât de în glumă poate fi acest lucru. Eu nu i-am făcut nimic ei. Eu vreau să fiu lăsată în pace și pe Florin să îl lase. M-am săturat să încerce să se împace cu el. Atâta timp cât stătea acasă la cumnatul meu și aștepta să vină acasă Florin, nu știu cum se numește. Eu îmi doresc ca ea să apară la TV cu lucruri frumoase și să spună că a facut ceva în viață. Să muncească dacă vrea milioane de euro, că așa am făcut și eu”, a mai spus vedeta.

citește și...