Brigitte Pastramă a făcut-o iar praf pe Raluca Podea! Ce mesaj halucinant i-a trimis fosta iubită a soțului său

24.09.2020, 18:00
Brigitte Pastramă a făcut-o iar praf pe Raluca Podea! Ce mesaj halucinant i-a trimis fosta iubită a soțului său
Brigitte Pastramă a făcut-o iar praf pe Raluca Podea! Ce mesaj halucinant i-a trimis fosta iubită a soțului său

Brigitte Pastramă nu a încheiat războiul cu fosta iubită a soțului său, Raluca Podea. Deși a trecut mai bine de un an de când bruneta s-a măritat cu Florin Pastramă, cele două femei încă nu s-au calmat și continuă scandalul.

Pe pagina ei de Instagram, Brigitte Pastramă a publicat un mesaj pe care susține că i l-a dat Raluca Podea, fosta iubită a lui Florin, imediat după ce ea a părăsit emisiunea ‘Ferma’, de la PRO TV. Deși mesajul este unul mai vechi, vedeta a dorit să scoată la iveală faptul că Raluca Podea a amenințat-o în repetate rânduri.

Florin Pastramă s-a iubit cu Raluca Podea

Brigitte Pastramă și Raluca Podea se află într-un conflict permanent, după ce Florin Pastramă s-a îndrăgostit de Brigitte în timpul filmărilor pentru show-ul ‘Ferma’.

La vremea respectivă, bărbatul avea o relație cu Raluca Podea, însă acesta a părăsit-o imediat după ce s-a cuplat cu fosta soție a lui Ilie Năstase. Raluca Podea a mărturisit supărată că a fost înșelată și i-a adresat vorbe urâte lui Brigitte Sfăt.

De asemenea, Raluca a precizat că Florin Pastramă îi datorează bani și i-ar fi dat mai multe mesaje de amenințare lui Brigitte.

‘Nu am vrut să fac public acest mesaj, pe care l-am primit în ziua în care am ieșit din Ferma, dar Raluca draga, m-ai obligat! Infracțiunile pe care le-ai săvârșit aici sunt amenințare și santaj! Mult mai grave decât hărțuirea! Când scrii „îmi vreau banii înapoi cât mai repede că vă distrug”, cum se numește?’, a scris Brigitte pe Instagram, în dreptul mesajului primit de la Raluca Podea.

Brigitte, în scandal și cu fiul său

Brigitte Pastramă a făcut dezvăluiri șocante despre fiul ei, Robert, despre care a spus că se droghează de la vârsta de 14 ani și pe care l-a internat de multe ori la dezintoxicare.

‘Fiul meu se droghează de la 14 ani. L-am internat și la dezintoxicare. Anturajul l-a adus în halul acesta. Nu am ce să-i mai fac. I-am dat niște bani care i se cuveneau, după ce am vândut un imobil. Am vrut să-i cumpăr casa lui, dar erau prea puțini bani.

Eu nu îl mai primesc în casă. Vine cu prietenii lui și se îmbată, consumă ce consumă fără să știu. Motivul divorțului meu de Ilie Năstase a fost fiul meu, pentru că eram mereu chemați la Poliție. Mi-a fost rușine să spun până acum’, a declarat Brigitte Pastramă pentru revista VIVA!

citește și...