Brigitte Pastramă amenință cu poliția. ”Domnișoara Podea a încercat să îl pună să ne bată pe mine și pe Florin”

19.10.2020, 11:40
Brigitte Pastramă amenință cu poliția. ”Domnișoara Podea a încercat să îl pună să ne bată pe mine și pe Florin”
Brigitte Pastramă amenință cu poliția. ”Domnișoara Podea a încercat să îl pună să ne bată pe mine și pe Florin”

Brigitte Pastramă amenință cu poliția. Într-un mesaj postat pe contul său de socializare, vedeta face acuzații grave la adresa fostei iubite a lui Florin Pastramă.

În mesajul respectiv, Brigitte Pastramă afirmă că va face plângere la poliție împotriva Ralucăi Podea, fosta iubită a lui Florin Pastramă, actualul ei soț.

”Ceea ce vreau să vă anunț este că luni voi merge la Poliție pentru a face o plângere pentru faptul că domnișoară Podea a încercat să îl pună pe Bogdan V. să ne bată pe mine și pe Florin, după emisiunea în care am făcut public adevărul și am arătat mesajele pline de amenințări.
Urmăriți și acest mesaj, unul dintr-un lung șir de mesaje cu iz penal”, a scris Brigitte Pastramă pe contul său de socializare.

Brigitte Pastramă și Raluca Podea sunt în conflict de mai multă vreme

În ultima perioadă de timp, Brigitte Pastramă și Raluca Podea au fost în conflict, bruneta acuzând-o pe fosta iubită a lui Florin Pastramă că o amenință prin tot felul de mesaje.

„M-a deranjat că mințea! Am primit mesajul ăla și am primit și un mesaj vocal. (…) Îmi vreau banii, că dacă nu, te distrug. Asta este deja faptă penală. Mai am și mesajul vocal. (…) Să zică „Doamne ajută” și să-mi aprindă o lumânare că n-am fost la Poliție. M-ai hărțuit și să nu mai vorbești pe subiectul meu, femeie. Vii tu să te dai mare victimă, potolește-te că plângerea penală se poate pune cinci ani de acum încolo!”, a comentat, de curând, Brigitte Pastramă la o emisiune de televiziune.

Florin Pastramă a explicat și el cum stă situația cu Raluca Podea legat de banii pe care acesta ar avea să-i dea.

„Și-a făcut datorii și i-am spus că i le plătesc eu. Da, eu am luat bani de la mama ei, niciodată de la ea. I-am spus că îi dau ei, nu iau de la ea. Cu maică-sa aveam o altă relație. I-am spus maică-sii să ia bani de la mine pentru că Raluca nu îi dă înapoi. (…) Ea când a cerut banii de la Brigitte, eram în show”, a afirmat Florin Pastramă.

citește și...