Raluca Podea ia atitudine în războiul cu Brigitte Pastramă. ”Ea nu are nicio probă, ce visează noaptea, a doua zi face”

27.10.2020, 16:02
Raluca Podea ia atitudine în războiul cu Brigitte Pastramă. ”Ea nu are nicio probă, ce visează noaptea, a doua zi face”
Raluca Podea ia attudine în războiul cu Brigitte Pastramă. ”Ea nu are nicio probă, ce visează noaptea, a doua zi face”

Raluca Podea ia atitudinea îm războiul cu Brigitte Pastramă, soția fostului ei iubit, Florin Pastramă.

Raluca Podea, fosta iubită a lui Florin Pastramă, a decis să ia măsuri împotriva lui Brigitte Pastramă, despre care spune că a făcut acuzații la adresa sa fără a avea dovezi. „Eu nu am de-a face cu acest scandal. Nu mă înteresează, nu mă privește. Nu este adevarat, toată lumea știe, eu am o relație foarte bună cu fratele lui, cu Relu și cu soția lui, nu mi se pare normal să îmi bage copilul în discuții de genul. Dacă merg la ei în vizită nu înseamnă că fac un complot împotriva lor. Sunt niște aberații, nu are nici o dovadă. Este un război, am tot încercat să fug, lumea a început să mă judece. De fiecare dată când faci astfel de acuzații trebuie să ai probe. Ea nu are nici o probă, ce visează noaptea, a doua zi face”, a declarat Raluca Podea la emisiunea ”Xtra Night Show”, de la Antena 1, potrivit spynews.ro.

Brigitte Pastramă a acuzat-o pe Raluca Podea că, împreună cu cumnata ei, vor să-i distrugă căsnicia. „Dragii mei, am sm stat mult până am decis să vă împărtășesc coșmarul trăit de mine în familia ”Pastramă”! Umilință, înșelăciune, înjunghiată pe la spate, însăși de ”cumnățica” mea Simona Necula, care împreună cu Raluca Podea au uneltit planuri diabolice să îmi distrugă căsnicia, au trimis înregistrări intime presei, în diferite momente ale vieții mele, în care, de exemplu, sărbătoream un de an de căsnicie”, a spus Brigitte Pastramă.

Raluca Podea amenință cu instanța

Pe contul ei de socializare, Raluca Podea a afirmat că eeste decisăî să recurgă la instanță pentru a pune capăt scandalului cu Brigitte Pastramă.

Acesta se declară deranjată de acuzațiile calomnioase care se fac la adresa sa.

”In ultima vreme ați observați cu toții, ca am fost și sunt in continuare, ținta unor atacuri media extrem de violente. Persoanele in cauza fac numeroase afirmații calomnioase la adresa mea, cu orice ocazie, fără sa aibă dovezi și fără sa se gândească la consecințele celor afirmate. Înțeleg nevoia disperata de audiență a unor cupluri “celebre” insa audiența și celebritatea nu se fac cu orice preț. Înțeleg ca bunul simt și limita decentei este greu de inteles și acceptat, iar adevarul reprezintă o anormalitate, însă pentru mine încă mai reprezintă valori, dacă acest cuvânt mai are vreo însemnătate pentru cei care lansează atacuri la adresa mea.
Ma simt nevoită, in aceste condiții, sa ma adresez autorităților competente, deoarece dreptul la propria imagine nu îmi poate fi încălcat de diverse persoane, mânate de frustrări și avide de audiența. Pana la urma, înainte de toate sunt mama unui copil care are tot dreptul sa nu asiste la acest spectacol sinistru, orchestrat de oameni fără scrupule și valori”, este mesajul transmis de Raluca Podea.

citește și...