Raluca Podea, declarații după scandalul lui Brigitte Pastramă cu fiul ei. ”Eu ştiam de ceva vreme”

24.06.2020, 11:48
Raluca Podea, declarații după scandalul lui Brigitte Pastramă cu fiul ei. ”Eu ştiam de ceva vreme”
Raluca Podea, declarații după scandalul lui Brigitte Pastramă cu fiul ei. ”Eu ştiam de ceva vreme”

Raluca Podea, fosta iubită a lui Florin Pastramă, actualul soț al lui Brigitte, a comentat despre ce se întâmplă în familia acesteia din  urmă.

Raluca Podea a format un cuplu cu Florin Pastramă înainte ca acesta să participe la show-ul ”Ferma”, de la Pro TV, acolo unde a început idila cu Brigitte. Aceasta a comentat despre scandalul în care Brigitte Pastramă este implicată cu fiul ei, Robert Sfăt, în vârstă de 19 ani. Raluca Podea susține că știa că Brigitte avea probleme cu băiatul ei.

„În primul rând, eu ştiam de ceva vreme, nu m-a interesat de viaţa nimănui, dar am aflat că ea ar avea ceva probleme cu băieţelul ei, ceea ce e un lucru neplăcut ca să îţi poţi vedea copilul în astfel de situaţii, dar nu aş putea să comentez mai mult. Știi ce se întâmplă? Eu sunt foarte credincioasă şi cred că Dumnezeu are grijă de toată lumea. Şi la cât rău mi-a făcut ea mie şi familiei mele, cumva să se aştepte că o să plătească cu vârf şi îndesat. Eu cred că Dumnezeu ştie să le pună cap la cap pe toate şi să vadă unde, cine, care cum a greșit”, a declarat Raluca Podea la Antena Stars, citată de spynews.ro.

Brigitte Pastramă, scandal teribil cu fiul ei

Brigitte Pastramă  a fost jefuită de propriul fiu și de prietenii acestuia. Tinerii au intrat peste ea în casă, noaptea târziu, și i-au luat mai multe obiecte de valoare. Robert i-a furat mașina, pe care a și distrus-o. Vedeta a apelat la ajutotul autorităților. Bruneta a cerut ordin de restricție după incidentul care a avut duminică noapte. Ulterior, Brigitte Sfăt a afirmat că a fost agresată și a ajuns la spital, pe perfuzii. La emisiunea ”Xtra Night Show”, de la Antena 1, Robert Sfăt a prezentat varianta sa în scandalul cu mama sa, afirmând ci aceasta a fost cea care l-a agresat.

Brigitte spune că fiul ei se droghează de la 14 ani

Brigitte Pastramă a făcut dezvăluiri șocante despre fiul ei, Robert, despre care a spus că se droghează de la vârsta de 14 ani și pe care l-a internat chiar și la dezintoxicare.

”Fiul meu se droghează de la 14 ani. L-am internat și la dezintoxicare. Anturajul l-a adus în halul acesta. Nu am ce să-i mai fac. I-am dat niște bani care i se cuveneau, după ce am vândut un imobil. Am vrut să-i cumpăr casa lui, dar erau prea puțini bani.

Eu nu îl mai primesc în casă. Vine cu prietenii lui și se îmbată, consumă ce consumă fără să știu. Motivul divorțului meu de Ilie Năstase a fost fiul meu, pentru că eram mereu chemați la Poliție. Mi-a fost rușine să spun până acum”, a declarat Brigitte Pastramă pentru revista Viva

citește și...