Raluca Podea a trecut prin momente de panică cu fiul său. ”Am crezut că moare de la o apendicită”

01.08.2021, 12:26
Raluca Podea a trecut prin momente de panică cu fiul său. ”Am crezut că moare de la o apendicită”
Raluca Podea a trecut prin momente de panică cu fiul său. ”Am crezut că moare de la o apendicită”

Raluca Podea, în vârstă de 34 de ani, a trecut prin momente dificile după ce fiul ei, David, în vârstă de 13 ani, a trecut printr-o intervenție chirurgicală. ”Am crezut că moare de la o apendicită”, a povestit Raluca Podea în cadrul emisiunii pe care Teo Trandafir o moderează la postul de televiziune Kanal D.

Raluca Podea este mama unui băiat adolescent, David, care are 13 ani. Fiul Ralucăi Podea a avut probleme de sănătate și era să moară în urma unei operațiii de apendicită.

Blonda a făcut declarații despre perioada dificilă prin care a trecut la emisiunea ”Teo Show”, de la Kanal D.

Raluca Podea a trecut prin momente de panică cu fiul său.  ”De atunci am un smoc de păr alb”

Raluca Podea a povestit că fiul său a slăbit în spital, însă acum a început să ia în greutate. Acesta a mai mărturisit că a albit atunci când David s-a confruntat u probleme de sănătate.

„I-au făcut un regim special în spital, totul era fără sare. Încă din spital a început să ceară burger, paste, pizza. A fost horror atunci, și eu am slăbit, am crezut că moare de la o apendicită. De atunci, am un smoc de păr alb aici la spate, trebuie să-l vopsesc mereu”, a declarat Raluca Podea., citată de click.ro.

Raluca Podea are șase operații estetice

Raluca Podea a dat detalii recent, la emisiunea ”Teo Show”, de la Kanal D, despre cea mai recentă intervenție estetică pe care și-a făcut-o. Senzuala blondă și-a dorit un posterior mai ferm și mai bombat, astfel că s-a lăsat pe mâna specialiștilor. “Sunt la a șasea operație. Mi-au luat grăsime de peste tot ca să-mi pună în fese. A fost cea mai dureroasă intervenție de până acum. A durut groaznic de tare. Sunt plină de vânătăi peste tot. Acum patru ani de zile mi-am pus și silicon în fund. Acum am lichid în burtă. Sânii îi am de 10 ani. Aveam fund, dar a fost o nebunie de-a mea de moment. Acum a trebuit să suport consecințele. Mi-am pus implanturi de silicon în fese și au intervenit niște denivelări atunci când m-am îngrășat vreo șase kilograme”, a declarat Raluca Podea.

”Eu am început intervențiile pe la 25 de ani, după ce l-am născut pe David. Le-am făcut din necesitate”, mai spunea ea.

citește și...