Cum arată fiul Ralucăi Podea. Ce relație are blonda cu David

14.12.2020, 16:26
Cum arată fiul Ralucăi Podea. Ce relație are blonda cu David
Cum arată fiul Ralucăi Podea. Ce relație are blonda cu David

Raluca Podea a fost invitată la o emisiune de televiziune alături de fiul său, David, care este un adolescent.

Raluca Podea este mama unui băiat adolescent, David, care are 13 ani. Cei doi au fost prezenți la emisiunea ”La Măruță”, pe care Cătălin Măruță o moderează la postul de televiziune Pro TV. Cei doi au vorbit despre viața de familie. Astfel, a ieșit la iveală că David este cel mai disciplinat din casă și că de cele mai multe ori strânge lucrurile pe care mama lui le lasă împrăștiate.

”O enervează când i-au pantofii din drum, unde i-a lăsat, și îi pun la loc”, a spus David. ”Da, pentru că nu mi-i pune acolo unde trebuie. Eu sunt… tot timpul îi am pe culori, pantofi la pantofi, sandale la sandale, și atunci nu îmi place”, a completat Raluca Podea.

Raluca Podea, mândră tare de băiatul ei, David

De asemenea, Raluca Podea a vorbit despre cum l-a crescut pe fiul ei, David.

”Am divorțat de tatăl lui David când avea un an și opt luni. Am rămas de dragul copilului într-o relație foarte ok și cred că suntem civilizați, atâta timp cât pentru copilul meu am făcut niște sacrificii. Nu am vrut ca pe parcursul creșterii lui să aibă tot felul de frustrări, adică se pot întâmpla astfel de lucruri”, a dezvăluit Raluca Podea.

Vedeta a afirmat că este foarte mândră de fiul ei, David, care în prezent studiază canto clasic. ”El studiază acum, face canto clasic și mă bucură foarte mult, pentru că a trecut de la popular la clasic. Și sunt mândră de el, mă face fericită. Cântă prin casă, prin baie. Dintotdeauna mi-am dorit să am un iubit sau un soț pe care să-l aud cum cântă prin baie și așa e David, copilul meu”, a adăugat Raluca Podea.

citește și...