Raluca Podea și-a făcut a șasea intervenție estetică. ”A fost cea mai dureroasă intervenție de până acum”

29.06.2021, 13:37
Raluca Podea și-a făcut a șasea intervenție estetică. ”A fost cea mai dureroasă intervenție de până acum”
Raluca Podea și-a făcut a șasea intervenție estetică. ”A fost cea mai dureroasă intervenție de până acum”

Raluca Podea, în vârstă de 33 de ani, și-a făcut o nouă intervenție estetică, în urmă cu trei săptămâni, la o clinică din Turcia. Senzuala blondă și-a dorit un posterior mai ferm și mai bombat, astfel că s-a lăsat pe mâna specialiștilor. ”A fost cea mai dureroasă intervenție de până acum. A durut groaznic de tare”, a mărturisit Raluca Podea.

Raluca Podea și-a făcut o intervenție în zona posteriorului. Este a doua intervenție de acest gen pentru Raluca Podea.

Voluptuoasa blondă a mărturisit că este la cea de-a șasea operație.

Raluca Podea și-a făcut a șasea intervenție estetică. ”Sunt plină de vânătăi peste tot”

Raluca Podea a dat detalii, la emisiunea ”Teo Show”, de la Kanal D, despre cea mai recentă intervenție estetică pe care și-a făcut-o.

“Sunt la a șasea operație. Mi-au luat grăsime de peste tot ca să-mi pună în fese. A fost cea mai dureroasă intervenție de până acum. A durut groaznic de tare. Sunt plină de vânătăi peste tot. Acum patru ani de zile mi-am pus și silicon în fund. Acum am lichid în burtă. Sânii îi am de 10 ani. Aveam fund, dar a fost o nebunie de-a mea de moment. Acum a trebuit să suport consecințele. Mi-am pus implanturi de silicon în fese și au intervenit niște denivelări atunci când m-am îngrășat vreo șase kilograme”, a declarat Raluca Podea, potrivit click.ro. ”Eu am început intervențiile pe la 25 de ani, după ce l-am născut pe David. Le-am făcut din necesitate. Acum sunt în recuperare, dorm pe o perniță”, a adăugat aceasta.

Raluca Podea are un băiat

Raluca Podea este mama unui băiat adolescent, David, care are 13 ani. Fiul Ralucăi Podea a avut probleme de sănătate și era să moară în urma unei operațiii de apendicită. ”Acum câteva luni, David a făcut apendicită. L-am dus la un spital privat, dat fiind faptul că eram în plină pandemie. În urma primei intervenții laparoscopice au intervenit complicații, așa că a trebuit să mai fie operat încă o dată. A făcut două operații ca să fie salvat. Copilul era să moară de la o banală operație de apendicită”, a declarat Raluca Podea într-un interviu.

Blonda a plătit 10.000 de euro pentru intervențiile suferite de fiul ei. „Mi-am vândut mașina și, cu ce mai aveam de la MasterChef (n.r. concurs la care ea a participat), aștia au fost banii!”, a mai spus Raluca Podea.

Raluca Podea a divorțat de tatăl copilului ei

Raluca Podea a vorbit, la o emisiune de televiziune de la Pro TV, despre cum l-a crescut pe fiul ei, David. ”Am divorțat de tatăl lui David când avea un an și opt luni. Am rămas de dragul copilului într-o relație foarte ok și cred că suntem civilizați, atâta timp cât pentru copilul meu am făcut niște sacrificii. Nu am vrut ca pe parcursul creșterii lui să aibă tot felul de frustrări, adică se pot întâmpla astfel de lucruri”, a dezvăluit Raluca Podea.

Vedeta a afirmat că este foarte mândră de fiul ei, David, care în prezent studiază canto clasic. ”El studiază acum, face canto clasic și mă bucură foarte mult, pentru că a trecut de la popular la clasic. Și sunt mândră de el, mă face fericită. Cântă prin casă, prin baie. Dintotdeauna mi-am dorit să am un iubit sau un soț pe care să-l aud cum cântă prin baie și așa e David, copilul meu”, a adăugat Raluca Podea.

citește și...