Raluca Pastramă, reacție fulminantă după ce Pepe s-a afișat cu o altă femeie. Cum a comentat despre noua iubită a artistului

15.06.2021, 11:06
Raluca Pastramă, reacție fulminantă după ce Pepe s-a afișat cu o altă femeie. Cum a comentat despre noua iubită a artistului
Raluca Pastramă, reacție fulminantă după ce Pepe s-a afișat cu o altă femeie

Raluca Pastramă a vorbit deschis despre imaginile în care Pepe, fostul ei soț, apare în compania altei femei, pe nume Yasmine.

La început, artistul a negat că ar avea o nouă relație, însă până la urmă a confirmat că și-a refăcut viața după divorțul de Raluca.

Pepe și-a refăcut viața după divorțul de Raluca Pastramă

„Am recunoscut că suntem împreună și am postat pe Instastory. Noi ne întâlnim, discret, de ceva vreme, dar acum am fost văzuți public împreună pentru că am decis să ne afișăm și public’, a spus Pepe.

După ce imaginile au apărut în presă, Raluca Pastramă a făcut primele declarații pe marginea acestui subiect.

‘Pepe a fost mereu un bărbat care oferă dragoste. El are nevoie de atenţie, aproape în permanenţă. Aşa este el construit şi cred că aşa şi trebuie înţeles!’, a spus Raluca pentru playtech.ro.

Raluca a decis să divorțeze de Pepe

De asemenea, bruneta a ținut să reamintească că a decis să se despartă de Pepe, ținând cont de faptul că lucrurile nu mai funcționau între ei de ceva vreme.

‘Eu am pus punct. Lucrurile nu mai funcţionau de foarte mult timp în căsnicia noastră şi m-am gândit foarte bine la ce e de făcut. Am luat greu acea decizie, dar, odată luată, nu a mai fost cale de întoarcere. Fiecare dintre noi avem acum viaţa noastră dar, aşa cum am mai spus-o, noi avem împreună doi copii minunaţi, care se vor bucura mereu de toată căldura şi de toată atenţia noastră! Trebuie să învăţ din greşeli, fiindcă am înţeles că poţi face greşeli şi la 40, şi la 50 de ani, şi mai târziu. Şi apoi trebuie să înveţi să le accepţi!’, a mai adăugat fosta soție a lui Pepe.

citește și...