Pepe are planuri mari după divorțul de Raluca Pastramă. ‘Dacă găsesc ceva serios, mă însor din nou!’

12.06.2021, 12:49
Pepe are planuri mari după divorțul de Raluca Pastramă. 'Dacă găsesc ceva serios, mă însor din nou!'
Pepe are planuri mari după divorțul de Raluca Pastramă. 'Dacă găsesc ceva serios, mă însor de nou!'

Pepe și Raluca Pastramă au divorțat în urmă cu patru luni, însă cei doi sunt în relații bune. Solistul a mărturisit că nu și-ar fi dorit să se despartă de mama fiicelor sale. Deși a trecut prin două divorțuri, artistul se gândește din nou la însurătoare. 

Recent, Pepe a fost invitat în emisiunea “Xtra Night Show”, de la Antena Stars, unde a făcut dezvăluiri despre separarea de Raluca Pastramă.

Pepe, despre posibilitatea unei noi căsătorii

“Nu mi-aș fi dorit să divorțez de Raluca! În momentul ăla, nu înțelegeam ce se întâmplă. Nu am fost ținut în lesă în nicio relație. La Oana a fost încheiat subiectul, am zis: ai facut-o și pe asta! Asta mai lipsea! Odată ce știi că femeia a fost cu altcineva, nu poți să te mai împaci! De la toate femeile cu care am fost, am avut multe de învățat. Mulți m-au acuzat că am fost prea calm. Și dacă eram violent, ce făceam? Mă duceam la pușcărie”, a declarat Pepe, la Antena Stars.

În plus, cântărețul a recunoscut că își mai dorește copii în viitorul apropiat.

“Nu o să mă vedeți azi cu una, mâine cu alta, nu sunt genul. Dacă găsesc ceva serios mă însor din nou. Dacă aș avea o relație, care în acest moment e extrem de posibilă, mai vreau și copii!”, a mai spus solistul.

De ce a divorțat de Oana Zăvoranu

Pepe a vorbit deschis despre lucrurile care au dus la separarea de prima sa soție, Oana Zăvoranu.

”Mi se pare cea mai greșeală din viața mea. Ea e cea mai mare greșeală din viața mea, dar am învățat foarte multe și, învățând foarte multe din această greșeală, de aceea nu vreau să mai am legătură cu ea. Mă uit în trecut și nu îmi vine să cred: ”Mă, ce dracu’ a fost în capul meu?~. Nu-mi pare rău, că eu pentru dragoste și iubire mă cert cu toată lumea. Dar când arunci cu noroi mi se pare mult. Nu a mai fost să fie, de ce mă ataci? Am văzut acum câteva zile, numai tâmpenii spune. Dacă aș sta să le dezvolt, i-aș da motiv să apară la televizor”, a declarat Pepe, potrivit click.ro.

citește și...