FOTO. Pepe, sărut pasional cu o tânără în public! A lăsat deoparte orice inhibiție și a dat frâu liber sentimentelor

14.06.2021, 12:34
FOTO. Pepe, sărut pasional cu o tânără în public! A lăsat deoparte orice inhibiție și a dat frâu liber sentimentelor
Pepe, sărut pasional cu o tânără în public! A lăsat deoparte orice inhibiție și a dat frâu liber sentimentelor

În urmă cu mai bine de o lună, Pepe a fost surprins într-un restaurant din Capitală, alături de o șatenă sexoasă.

La vremea respectivă, artistul nu a dorit să dea foarte multe detalii despre tânăra care i-a atras atenția, însă lucrurile sunt mai clare ca niciodată acum.

Pepe și-a refăcut viața după divorțul de Raluca

Pepe pare că a trecut peste divorțul de Raluca Pastramă! Solistul a tras toate privirile recent, după ce s-a sărutat cu o tânără în public. Yasmine, căci așa o cheamă pe noua cucerire a artistului, este un make-up artist renumit din Capitală.

Interpretul și bruneta s-au îmbrățișat și sărutat, cu patimă, în public, fără să le pese de privirile celor din jur. Pepe și Yasmina s-au distrat de minune împreună și păreau că se înțeleg foarte bine, scrie Cancan.ro. 

Pepe vrea să se mai însoare

Pepe și Raluca Pastramă au divorțat în urmă cu patru luni, însă cei doi sunt în relații bune. Solistul a mărturisit că nu și-ar fi dorit să se despartă de mama fiicelor sale. Deși a trecut prin două divorțuri, artistul se gândește din nou la însurătoare.

“Nu mi-aș fi dorit să divorțez de Raluca! În momentul ăla, nu înțelegeam ce se întâmplă. Nu am fost ținut în lesă în nicio relație. La Oana a fost încheiat subiectul, am zis: ai facut-o și pe asta! Asta mai lipsea! Odată ce știi că femeia a fost cu altcineva, nu poți să te mai împaci!

De la toate femeile cu care am fost, am avut multe de învățat. Mulți m-au acuzat că am fost prea calm. Și dacă eram violent, ce făceam? Mă duceam la pușcărie. Dacă găsesc ceva serios mă însor din nou. Dacă aș avea o relație, care în acest moment e extrem de posibilă, mai vreau și copii!”, a declarat Pepe, la Antena Stars.

citește și...