Raluca Lăzăruț a adus pe lume al doilea copil, un băiețel perfect sănătos! Cât de mult s-a transformat vedeta în ultimii ani. FOTO

28.10.2022, 23:17
Raluca Lăzăruț a adus pe lume al doilea copil, un băiețel perfect sănătos! Cât de mult s-a transformat vedeta în ultimii ani. FOTO
Raluca Lăzăruț a adus pe lume al doilea copil, un băiețel perfect sănătos

Raluca Lăzăruț, fosta prezentatoare tv de la noi, a născut un băiețel perfect sănătos în urmă cu două săptămâni. Fosta vedetă tv mai are o fetiță, de aproape trei ani. Ea este stabilită de ani buni în Statele Unite ale Americii, mai precis în Chicago, acolo unde s-a căsătorit cu Horațiu Boeriu. 

Raluca Lăzăruț, în vârstă de 39 de ani, a dat naștere celui de-al doilea copil, în SUA. În urmă cu mai mulți ani, ea a renunțat la cariera în televiziune și a decis să plece din România.

S-a și căsătorit între timp cu românul Horațiu Boeriu, iar cuplul trăiește în Statele Unite ale Americii. Vedeta are o familie frumoasă și împlinită. iar de curând a născut cel de-al doilea copil al cuplului.

Raluca Lăzăruț a născut un băiețel

În urmă cu aproximativ o lună, Raluca Lăzăruț posta pe rețelele de socializare primele imagini cu burtica de gravidă și anunța că este însărcinată a doua oară.

„2022. Anul în care cresc un al doilea omuleț, dar încă nu pot să îmi țin vreo plantă în viață. Momentul sosirii… în această vineri”, scria aceasta pe rețelele de socializare, înainte să nască.

Fosta vedetă de televiziune mai are și o fetiță în vârstă de doi ani și jumătate, pe nume Gemma.

„Gemma are 2 ani și jumătate, s-a născut pe un frig năpraznic, la început de ianuarie. M-am dus la spital într-o vineri dimineața, că doar ce altceva ai de făcut într-un weekend geros cânt tu ești o balenă. Am născut natural, deși românca din mine țipa după cezariană în primele luni, tot îl iscodeam pe doctor că de ce nu vrea să mă opereze. Ăla mi-a tot explicat că nu e o intervenție ușoară, că se taie multe rânduri de mușchi, că recuperarea e mult mai grea decât la naștere naturală și că de obicei americancele fac o dramă când li se spune că trebuie să nască prin cezariană dintr-un motiv sau altul.

El foarte chill și relaxat de altfel, mi-a și spus că nu vrea să mă piardă ca și pacientă și că o să mă taie de nu mă văd dacă țin morțiș, dar că nu înțelege motivele. Nici eu nu le înțelegeam, dar efectiv am trăit într-un mediu unde cezariana era privită ca pe ceva natural, deși, evident, nu e nici pe departe ceva natural.

Inclusiv mama ne-a născut pe mine și pe frate-mio prin cezariană fără să aibă vreo problemă și fără să ia măcar în calcul nașterea vaginală (vaginal birth e termenul folosit aici pentru nașterea pe cale naturală). Că nu erau pe vremuri decât două opțiuni, bisturiul sau metoda preistorică prin care se întâmpla cam ce aveai noroc să se întâmple. Erai cumva la mâna destinului, medicina nu avea cu ce să te ajute prea mult în privința asta”, scria Raluca Lăzăruț, pe blogul său personal.

A renunțat la cariera în televiziune

În urmă cu mai bine de șapte ani, Raluca Lăzăruț a decis să înceapă o viață nouă peste Ocean, alături de noul ei iubit, care între timp i-a devenit și soț. Înainte de a pleca din țară, șatena a oferit un interviu, în care mărturisea că familia sa nu a fost de acord cu mutarea.

Plec pentru mine că mi-e bine în relaţia pe care mi-am format-o, pentru că vreau să îmi fac o familie, pentru că am alături de mine un om în care am încredere şi mă simt iubită, plec în America, e foarte posibil să rămân în sfera asta, am 12 ani de experienţă. Familia mea a acceptat destul de greu decizia, dar şi-au mai schimbat părerea după ce l-au cunoscut şi pe el şi s-au liniştit, suntem împreună de mai mult de un an şi jumătate”, mărturisea Raluca Lăzăruț în 2014, la emisiunea Teo Show, înainte să plece peste Ocean.

citește și...