Raluca Lăzăruț a devenit mămică în mare secret. A făcut publică prima fotografie cu bebelușul

05.05.2020, 09:33
Raluca Lăzăruț a devenit mămică în mare secret. A făcut publică prima fotografie cu bebelușul
Raluca Lăzăruț a devenit mămică în mare secret. A făcut publică prima fotografie cu bebelușul

Fosta prezentatoare de televiziune Raluca Lăzăruț a devenit mămică în mare secret. Vedeta este stabilită de cinci ani în America.

Raluca Lăzăruț a anunțat pe rețelele de socializare că a devenit mămică. Aceasta a adus pe lume o fetiță care în data de 4 mai a împlinit 4 luni.

Vedeta a postat, pe contul său de Instagram o fotografie cu fiica sa, care se numește Gemma.

“Dincolo de toate, 2020 a fost, de departe, cel mai bun an al meu. Faceți cunoștință cu Gemma, comoara mea. 4 luni azi”, a scris Raluca Lăzăruț pe Instagram.

Raluca Lăzăruț formează un cuplu cu Horațiu Boeriu. Aceștia s-au căsătorit în anul 2016, nași fiindu-le Adelina și Cristi Chivu.

Cum e viața în izolare pentru Raluca Lăzăruț

Într-un interviu pe care l-a acordat revistei Viva, Raluca Lăzăruț a explicat cum este viața familiei sale în izolare la domiciliu din cauza pandemiei de coronavirus.

”Suntem în autoizolare de mult, n-am avut încotro. Adică efectiv nu ne-am văzut cu absolut nimeni de când s-a declanșat această carantină, n-am făcut excepții. Dezinfectăm pachetele care ne sunt livrate acasă, purtăm măști și mănuși când ieșim la cumpărături, ne facem datoria, să spun așa.

Dacă, din punct de vedere profesional, la mine e sistat totul, la el e diferit, revista e online (n.r. afacerea pe care o conduce), așa că la el e același volum de muncă, iar echipa întreagă lucrează de acasă, ca și până acum. Dar, bineînțeles, nu mai călătorește de mult, au fost anulate toate evenimentele, toate lansările de mașini, a înghețat totul… Mi se pare încă ireal cum s-a oprit lumea întreagă”, a povestit fosta vedetă TV.

Raluca Lăzăruț a vorbit și despre mama ei, care este medic la Deva.

”Mama e în prima linie, săraca, îți dai seama câți oameni vede în fiecare zi… Știu că e foarte atentă și dezinfectează totul, că poartă mască, că se spală pe mâini înainte și după ce vede un pacient. Îmi spunea deunăzi că le-a interzis oamenilor să mai aștepte în holul cabinetului, îi trimite să se plimbe pe afară până îi cheamă asistenta, ca să evite aglomerațiile în spațiile strâmte. Ea e puternică, de 3 ori femeie, așa a fost întotdeauna. Și, vorba ei, cu imunitate zdravănă. Mă rog să ne-o țină Dumnezeu mult timp sănătoasă și voioasă”, a mai declarat Raluca Lăzăruț pentru sursa mai sus-menționată.

citește și...