Raluca Lăzăruț este însărcinată cu al doilea copil. Fosta prezentatoare TV este în culmea fericirii!

12.10.2022, 11:37
Raluca Lăzăruț este însărcinată cu al doilea copil. Fosta prezentatoare TV este în culmea fericirii!
Raluca Lăzăruț este însărcinată cu al doilea copil

Fosta prezentatoare de televziune Raluca Lăzăruț, în vârstă de 39 de ani, este în culmea feicirii. Frumoasa vedetă este însăcinată cu cel de-al doilea copil. Raluca Lăzăruț a dat vestea cea mare pe contul său de pe o rețea de socializare, acolo unde a publicat și două fotografii în care i se vedete burtica de gravidă.

Raluca Lăzăruț a fost prezentatoare de televiziune în România și a făcut furori cu frumusețea sa. Raluca Lăzăruț a devenit celebră după ce a participat la emisiunea ”Big Brother” în anul 2003, apoi a prezentat știri la postul de televiziune Kanal D.  De mai mulți ani, vedeta este stabilită în America.

În plan personal, Raluca Lăzăruț formează un cuplu cu Horațiu Boeriu. Aceștia s-au căsătorit în anul 2016, nași fiindu-le Adelina și Cristi Chivu. În anul 2020, Raluca Lăzăruț a devenit mamica unei fetițe care a primit numele Gemma și care este adorabilă.  În data de 11 octombrie 2022, Raluca Lăzărruț a anunțat, pe contul său de socializare, că este însărcinată cu cel de-al doilea copil.

Raluca Lăzăruț este însărcinată cu al doilea copil. ”2022 este anul în care voi crește a doua ființă umană”

„2022 este anul în care voi crește a doua ființă umană, dar, cu toate acestea, încă nu sunt în stare să am grijă ca plantele mele să nu se ofilească”, a scris ERaluca Lăzăruț în mediul online.

Mesajul este însoțit de două fotografii în care i se vede burtica de gravidă.

Raluca Lăzăruț, despre viața sa în America

Într-un interviu pe care l-a acoirdat în urmă cu ceva timp pentru revista Viva, Raluca Lăzăruț vorbea despre viața sa în America. Vedeta locuiește împreună cu familia sa în Chicago.

”Ăsta chiar nu e un clișeu, țara asta îți oferă posibilități nelimitate, atâta timp cât ești bun în ceea ce faci și muncești mult! Aici nimic nu rămâne nerăsplătit și neapreciat, corectitudine, talent, modestie, generozitate, unicitate, hărnicie, implicare… oamenii văd, simt și reacționează ca atare. Mai mult decât atât, nu poți să sari etape, și atunci visurile nu mai sunt atât de greu de împlinit, ajung să fie o răsplată a muncii tale. Cam așa aș traduce eu „țara tuturor posibilităților””, spunea Raluca Lăzăruț.

”Indiferent cum ai privi-o sau cum ai ambala-o, discuția despre nivelul și situația financiară a cuiva e întotdeauna delicată, iar faptul că ajung să descriu sau să dau amănunte despre lifestyle-ul meu mi se pare neelegant total. Sunt foarte bine pe toate planurile, și o zic cu toată sinceritatea, conștientă fiind că sună searbăd și plicticos. Dar e adevărat, sunt într-o etapă în viață în care nu trebuie să fac niciun compromis. De niciun fel”, adăuga ea.

citește și...