Raluca de la Bambi a părăsit “Bravo, ai stil! Celebrities”. Blondina a început să plângă când a aflat

06.09.2020, 01:12
Raluca de la Bambi a părăsit Bravo, ai stil! Celebrities. Blondina a început să plângă când a aflat
Raluca de la Bambi a părăsit "Bravo, ai stil! Celebrities"! Blondina a plâns când a aflat

Sâmbătă seară, 5 septembrie, a avut loc prima eliminare de la “Bravo, ai stil! Celebrities” din acest sezon. Raluca de la Bambi a părăsit show-ul de la Kanal D.

Pentru gală, fetele au avut de respectat tematica serii, și anume stilul avangardist. Singura vedetă care a fost pe placul juraților și s-a îmbrăcat cu stil a fost Calina Dumitrescu. Tânăra a primit 15 steluțe din partea celor trei jurați.

Raluca de la Bambi a părăsit “Bravo, ai stil! Celebrities”

Pe primul loc în preferințele telespectatorilor s-a clasat Theo Rose. În schimb, 4 vedete au intrat în cursa pentru eliminare.

Primele două concurente de la “Bravo, ai stil! Celebrities” care s-au salvat de la eliminare au fost Bianca Rus și Cristina Șișcanu, apoi a urmat Oana Radu. Din păcate, Raluca Tănase a fost cel mai puțin votată de telespectatori și a părăsit competiția în lacrimi.

În prezent, opt concurente au mai rămas în competiția ‘Bravo, ai stil! Celebrities’: Oana Radu, Andreea Tonciu, Theo Rose, Cristina Șișcanu, Alexandra Ungureanu, Bianca Rus, Calina Dumitrescu, Deea Codrea. Ele se luptă pentru marele premiu de 100.000 de lei, dar și pentru titlul de ‘Cea mai stilată celebritate din România’.

S-a certat crunt cu Andreea Tonciu

La gala trecută, Raluca de la Bambi și Andreea Tonciu au avut un conflict. Bruneta a luat foc și i-a spus Ralucăi că nu o consideră o prietenă.

“Eu consider că eu cu tine nu am fost prietene foarte apropiate… Eu nu am ieșit în viața mea cu tine la o cafea.. Nu minți poporul cu televizorul, pentru că e trist…”, a spus Andreea Tonciu, potrivit wowbiz.ro.

Emisiunea ‘Bravo, ai stil! Celebrities’ a revenit în casele telespectatorilor cu noi ediții, începând din 29 august, urmând că emisiunea să fie difuzată de miercuri până sâmbătă, de la 22:00.

Prezentatoarea emisiunii ‘Bravo, ai stil! Celebrities’, Ilinca Vandici a făcut declarații după ce s-a anunțat că show-ul de stil revine pe micile ecrane cu noi ediții.

‘Suntem foarte bucuroși să revenim în casele telespectatorilor, ne-a fost foarte dor de publicul nostru, de concurente, de echipa minunată de la ”Bravo, aistil! Celebrities”. Este clar că toamna aceasta se număra ținutele cele mai inspirate! Suntem plini de energie și gata să vă oferim un adevărat spectacol și cele mai interesante și utile sfaturi stilistice. Concurentele noastre sunt minunate și extrem de ambițioase, așadar se anunță o luptă plină de surprize!’, a declarat Ilinca Vandici, potrivit kanald.ro.

citește și...