Raluca Tănase nu vrea să se mai împace cu fostul iubit: ‘Telenovela vieții, dar de data este definitiv’

05.09.2020, 17:55
Raluca Tănase nu vrea să se mai împace cu fostul iubit: 'Telenovela vieții, dar de data este definitiv'
Raluca Tănase nu vrea să se mai împace cu fostul iubit: 'Telenovela vieții, dar de data este definitiv'

Raluca Tănase a mărturisit recent că nu are de gând să se mai împace cu fostul iubit. Concurenta de la Bravo, ai Stil! Celebrities a avut o relație timp de aproape doi ani cu Emil, bărbatul alături de care credea că o își petreacă tot restul vieții. Din nefericire, cei doi s-au despărțit, iar blondina a pus piciorul în prag.

Raluca Tănase e din nou singură

‘Fostul meu iubit m-a ajuta cu procesul de slăbire. Am trecut peste despărţire. Am rămas ok, suntem amici. Nu poţi rămâne prieten cu persoana pe care ai iubit-o. Nu aş putea să-l urăsc pentru că am ţinut foarte mult la el. M-am reîmpăcat, m-am despărțit. Telenovela vieții, dar de data este definitiv’, a spus Raluca Tănase pentru Antena Stars.

Cei doi aveau o relație de un an și jumătate și locuiau împreună într-un luxos apartament din zona Pipera, pe care îl amenajaseră numai pentru ei.

‘Era un apartament prea mare, îl făcusem pentru amândoi. Vreau să mă mut, să stau singură, să scap de amintiri. O să-mi iau o altă casă mai mică, de burlaciţă. Nu cred că am ghinion în dragoste. Pur și simplu ăsta e destinul. Așa a fost să fie că nu m-am măritat până acum. Nu disper încă!’, declara Raluca pentru Click!

În cadrul emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities, Andreea Tonciu a scăpat porumbelul și a mărturisit că un fost iubit de-al Ralucăi a înșelat-o cu Adelina Pestrițu.

Fostul logodnic a înșelat-o cu Adelina Pestrițu

‘Eu am trecut prin asta în realitate. Prietena mea s-a combinat cu actualul atunci al meu. I-am prins că sunt împreună’, a spus Raluca.

‘Știu despre cine este vorba. E Adelina Pestrițu’, a aruncat Andreea Tonciu bomba.

‘Eu sper să se taie la montaj asta! Să știi că acum suntem foarte OK, chiar prietene. Eram prietene și atunci’, a spus Raluca Tănase.

Totul s-a petrecut în 2011, când Raluca era logodită cu Răzvan Ispas. Din nefericire, bărbatul a înșelat-o cu Adelina Pestrițu la doar câteva săptămâni după ce primise inelul de logodnă. La vreme respectivă, Raluca Tănase mărturisea că nu vrea să mai audă de prietena ei.

citește și...