Andreea Tonciu, reacție dură la adresa Ralucăi Tănase la ”Bravo, ai stil!”. ”Nu minți poporul cu televizorul”

30.08.2020, 11:40
Andreea Tonciu, reacție dură la adresa Ralucăi Tănase la ”Bravo, ai stil!”. ”Nu minți poporul cu televizorul”
Andreea Tonciu, reacție dură la adresa Ralucăi Tănase la ”Bravo, ai stil!”. ”Nu minți poporul cu televizorul”

Andreea Tonciu nu a uitat de certurile cu Raluca Tănase și a izbucnit chiar în prima gală difuzată în această sâmbătă.

Emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities” a revenit la postul de televiziune Kanal D cu noi ediții. În gala difuzată sâmbătă seară, Andreea Tonciu a fost prima care a defilat în fața juraților.

Bruneta a avut și prima ceartă cu Raluca Tănase, una dintre surorile care cântă în trupa Bambi.

La un moment dat, Andreea Tonciu a declarat că ea nu a considerat-o niciodată prietenă pe Raluca Tănase.

“Eu consider că eu cu tine nu am fost prietene foarte apropiate… Eu nu am ieșit în viața mea cu tine la o cafea.. Nu minți poporul cu televizorul, pentru că e trist…”, a spus Andreea Tonciu, potrivit wowbiz.ro.

”Să nu zică lumea că-s gravidă”

Întrebata de prezentatoarea emisiunii, Ilinca Vandici, despre ținuta Alexandrei Ungureanu, Andreea Tonciu a simțit nevoia să își aranjeze mai întai hainele si a menționat că vrea să îndrepte “burta” pe care a făcut-o sarafanul ei.

“Să nu zică lumea ca sunt gravidă! În pandemia asta nu am prea făcut treabă!”, a spus Andreea Tonciu, citată de kanald.ro.

Reguli noi la ”Bravo, ai stil! celebrities”

Prezentatoarea emisiunii ”Bravo, ai stil! Celebrities”, Ilinca Vandici, a anunțat si regulamentul emisiunii, care vine cu o modificare pe care fanii show-ului trebuie sa o stie.

Votul prin SMS se opreste, deocamdata. Totusi, in Marea Finala, votul va fi in mainile telespectatorilor, care vor decide cine castiga. Pana atunci insa, votul prin SMS se suspenda. Toate voturile care s-au dat pana acum, vor fi luate in considerare in momentul in care va fi prima editie eliminatorie, asa incat, voturile nu sunt pierdute, ba dimpotriva, conteaza foarte mult pentru fete. La fel de mult conteaza si numarul de stelute obtinute de fete.

În ediția de sâmbătă, Alexandra Ungureanu a primit o frumoasa statueta pentru ca este in fruntea clasamentului.

 

citește și...