Raluca Bădulescu și-a etalat picioarele. “Reprezinți motivația pentru milioane de femei”

15.03.2022, 20:01

Raluca Bădulescu și-a surprins fanii cu un nou look îndrăzneț. Vedeta  și-a etalat picioarele și le-a dat o lecție de stil internauților, arătându-le cum pot și ei să fie sexy. Vedeta se mândrește cu picioare subțiri și talie de invidiat. “Raluca, reprezinți motivația și voința pentru milioane de femei”, i-a spus un fan.

Raluca Bădulescu a devenit cunoscută ca şi critic de modă. Blondina a fost căsătorită cu modelul Vali Pungă, împreună cu care are un băiat, Alex, in vârstă de 11 ani.

Vedeta Kanal D a avut o ținută provocatoare. Raluca Bădulescu a purtat o rochie care i-a scos în evidență silueta.

Raluca Bădulescu, extrem de sexy

Mai mult, vedeta a optat pentru o perucă, reușind cu siguranță să atragă toate privirile.

“Raluca, reprezinți motivația și voința pentru milioane de femei. Ești într-o formă minunată. Multe femei ar trebui să ia exemplu de la tine, ai reușit ceea ce era greu de crezut”, i-a spus un fan.

Vedeta a suferit o operație de micșorare a stomacului

În urmă cu mai mulți ani, Raluca Bădulescu cântărea peste 100 de kilograme.

“Nu cred că mai este un secret pentru nimeni că nu sunt pasionată de sport, nu merg la sală, nu alerg, nu fac mișcare. Mi-am făcut operație de gastric sleeve acum câțiva ani și am mai oscilat cu greutatea. Am avut o perioadă în care a scăpat de sub control, dar am reușit să revin la formă de astăzi prin dietă. Nu o dietă anume, mănânc foarte puțin și des. Acesta este secretul“.

Câte kilograme are vedeta

“Acum am în jur de 50, 52 de kilograme. În trecut am avut și 54 de kilograme, dar greutatea a mai oscilat în timp și am ajuns și la 60 și de kilograme. Când am ajuns la 70 s-a produs declicul și am apelat la dietă, ținând cont că am operație de gastric sleeve deja făcută de câțiva ani. Dar îmi este mult mai ușor să mă țin de această dietă, pentru că se obișnuiește corpul foarte ușor cu un tip de regim pe care îl pot ține un timp îndelungat”, a spus aceasta.

citește și...