Ce dezvăluiri a făcut Raluca Bădulescu despre soțul său. ”A fost dragoste la prima vedere”

26.02.2022, 17:14
Ce dezvăluiri a făcut Raluca Bădulescu despre soțul său. ”A fost dragoste la prima vedere”
Ce dezvăluiri a făcut Raluca Bădulescu despre soțul său. ”A fost dragoste la prima vedere”

Vedeta de televiziune Raluca Bădulescu, în vârstă de 47 de ani, a scos la iveală amănunte mai puțin cunoscute despre partenerul său de viață, Florin. Acesta a povestit cum l-a cunoscut pe cel care îi este soț, dar și cum a reușit acesta să o impresioneze. ”A fost dragoste la prima vedere”, a mărturisit Raluca Bădulescu.

Raluca Bădulescu formează un cuplu cu Florin de aproape 13 ani. Jurata de la emisiunea ”Bravo, ai stil”, de la Kanal D, a mărturisit că s-a îndrăgostit la prima vedere de cel care i-a devenit soț.

Vedeta a dezvăluit, pentru revista Viva, și cum a reușit să o impresioneze cel care îi este partener de viață.

Ce dezvăluiri a făcut Raluca Bădulescu despre soțul său. ”M-a atras și din punct de vedere fizic, dar și cu lookul său”

”Ne-am cunoscut la sfârșitul unei veri, venise de la Ibiza, purta un still boho-chic specific Ibizei pe care nu îl mai văzusem. M-a atras și din punct de vedere fizic, dar și cu lookul său. Avea o nonșalanță, un aer special. A fost dragoste la prima vedere”, a mărturisit Raluca Bădulescu.

”Aveam 34 de ani și îl așteptam pe Făt-Frumos. Am fost foarte fericită cu primul meu soț, Vali Pungă, în continuare avem o relație extraordinară, dar îl așteptam pe acel bărbat de care eram convinsă că există pentru mine. Pur și simplu am știut de când l-am văzut pe Florin că el este acela predestinat, cred în destin, cred în Dumnezeu, cred în minuni, ele există. Ne-am căsătorit la trei luni după ce ne-am cunoscut, cununia religioasă am făcut-o la 10 ani după ce ne-am cunoscut. Am plecat la Ibiza, unde am stat trei luni, și ne-am reîntors în țară. Apoi ne-am mutat doi, trei ani în Spania. Este o poveste care se scrie în continuare”, a completat vedeta.

citește și...