Raluca Bădulescu își etalează picioarele pe rețelele de socializare. Jurata de la „Bravo ai stil” arată extrem de sexy

16.11.2021, 17:41

Raluca Bădulescu (47 de ani) arată într-o formă de zile mari. Jurata de la „Bravo ai stil” a fost surprinsă, în timpul filmărilor, cu picioarele la vedere.

Vedeta a slăbit 70 de kilograme, cu ajutorul unei intervenții chirurgicale. Jurata de la „Bravo ai stil” cântărea aproximativ 121 de kilograme atunci când a luat decizia de a-și micșora stomacul.

Ilinca Vandici a fost cea care a postat pe InstaStory, complimentand-o pe colega ei.

Raluca Bădulescu a impresionat cu picioarele ei

„Suntem fierte de styilingul tău. Cum stai în picioarele astea? De unde le-ai scos picioarele? Divină ești! Ești superbă!”, a spus Ilinca Vandici.

Raluca Bădulescu a răspuns modest și a complimentat-o pe Ilinca Vandici:

„Tu ești superbă!”, a spus Raluca Bădulescu.

Raluca Bădulescu a reușit să se mențină în formă de zile mari, după ani de zile în care s-a luptat cu greutatea în plus. Vedeta a vorbit recent despre cum a reușit să își mențină greutatea.

Care este secretul vedetei

Raluca Bădulescu fost nevoită să își modifice regimul alimentar imediat după operație.

„Ideea e să nu mărești cantitatea pe care o mănânci. După o lună de la operație am slăbit 20 de kilograme. Aveam 121, acum am 57. Acum mănânc orice, pentru că sunt pofticioasă îngrozitor. Nu țin regim, mănânc o gură de ciocolată în fiecare zi, mănânc și fast-food din când în când, dar în cantități mici. Poți lua o gură dintr-o porție de paste. Vrei să mănânci paste? Mănâncă, domnule paste, două furculițe, dar atât. Peste două ore mai mănânci două furculițe. Seara poți mânca o felie de pizza, o felie, nu o pizza”, declara vedeta.

 

citește și...