Cătălin Botezatu nu va mai face parte din juriul emisiunii ‘Bravo ai Stil’: ‘Nu a fost o decizie ușoară’

27.07.2021, 17:26
Cătălin Botezatu nu va mai face parte din juriul emisiunii 'Bravo ai Stil': 'Nu a fost o decizie ușoară'
Cătălin Botezatu nu va mai face parte din juriul emisiunii 'Bravo ai Stil': 'Nu a fost o decizie ușoară'

Cătălin Botezatu nu va mai face parte din juriul emisiunii ‘Bravo ai Stil’. Creatorul de modă a decis să se despartă de show-ul de modă, după șase sezoane. 

Cătălin Botezatu a anunțat marți (27 iulie) că pleacă din juriul emisiunii «Bravo, ai stil!».

Cătălin Botezatu nu va mai face parte din juriul emisiunii ‘Bravo ai Stil’

‘Dragii mei, a venit momentul pentru a împărtăși cu voi o decizie pe care am cântărit-o mult, nu a fost o decizie ușoară, însă am hotărât să mă retrag din proiectul «Bravo, ai stil!». Voi rămâne în Kanal D, alături de această echipă extraordinară, împreună vom dezvolta alte proiecte de televiziune. Sunt convins că această nouă etapă va reprezenta o provocare, un nou capitol frumos din viața mea și abia aștept să îl împărtășesc și cu voi.

Înainte de tot, vreau să vă mulțumesc pentru sprijinul vostru, că mi-ați fost și îmi sunteți alături de fiecare dată, în toate proiectele în care sunt implicat. Vă sunt profund recunoscător! Le urez succes colegilor mei în noul sezon «Bravo, ai stil! Celebrities»”. Voi reveni cu vești, așa cum v-am obișnuit! Va îmbrățișez pe toți!”, a spus Cătălin Botezatu.

În ultima perioadă au apărut zvonuri că Botezatu s-ar pregăti să semneze un nou contract cu PRO TV, pentru a fi jurat în locul lui Florin Călinescu, la emisiunea „Românii au talent”. Momentan, designerul nu a confirmat această informație.

Cum a descoperit Cătălin Botezatu că suferă de cancer

Invitat în cadrul unei emisiuni tv, el a făcut declarații dureroase despre momentele în care a aflat că are cancer.

”Mă simțeam ok, doar că eu de două ori pe an îmi fac un check out complet. După ce am terminat analizele generale, i-am spus medicului că simt o serie de înțepături în partea dreaptă. Specialistul turc mi-a propus să ma supună unui test ecograf foarte performant unde a descoperit că am o formă mai ciudată de apendicită. M-am operat în România, și aici au descoperit că, de fapt, în spatele apendicului era o tumoră. Mi-au spus că e cancer. Tratamentul de după l-am urmat în Turcia, acum sunt vindecat, am urmat un tratament care încă în România se face empiric!”, a declarat Cătălin Botezatu la tv.

Cătălin Botezatu a fost operat la o clinică din Turcia, iar acum se poate declara vindecat pe deplin.

”Când treci prin 5 operații legate de un cancer, nu cred că este ușor. Pe lângă operațiile inițiale, am mai făcut o operație pentru că doctorii s-au speriat, au crezut că s-a mai întamplat ceva, dar nu, totul este ok. Recunosc, sunt unul dintre norocoșii care s-au vindecat de cancer și mă laud cu asta. Datorită mie, foarte mulți oameni au ajuns la aceste clinici în Turcia. Dacă în România li se dădeau verdicte fatale, mergând acolo, pe urmele mele, sunându-mă și oferindu-le șansa unui consilier medical, acești oameni trăiesc, sunt bine.”, a mai adăugat celebrul designer.

citește și...