Raluca Bădulescu a dat verdictul. Care sunt vedetele care se îmbracă cel mai prost

12.05.2021, 10:59
Raluca Bădulescu a dat verdictul. Care sunt vedetele care se îmbracă cel mai prost
Raluca Bădulescu a dat verdictul. Care este vedeta care se îmbracă cel mai prost

Raluca Bădulescu a comentat pe marginea felului în care se îmbracă unele vedete din showbiz-ul românesc.

Prezentă la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la postul de televiziune Kanal D, Raluca Bădulescu  și-a spus foarte clar părerea despre aparițiile vedetelor din showbiz-ul românesc.

Jurata de la show-ul ”Bravo, ai stil” a explicat care sunt vedetele care se îmbracă cel mai prost.

Raluca Bădulescu, despre Andreea Bălan: ”Mi se pare una dintre artistele nefericit îmbrăcate”

Raluca Bădulescu a fost întrebată de Denisae Rifai care este cel mai prost îmbrăcată vedetă din România.  Aceasta a afirmat că Andreea Bălan este una dintre artistele care nu excelează la capitolul vestimentar.

”Complicată întrebare pentru că sunt mai multe. Artistele acestea de noua generație sunt. Cred că sunt două tipuri de vedete mai prost îmbrăcate: artistele astea mai tinere, dar care au o scuză pentru că sunt la început de drum și se află într-o căutatre stilistică, apelează la diverși stiliști, azi la unul, mâine la altul, fiecare cu stilul lui… Am avut multe dintre ele pe care le-am criticat la rubrica de la ”Teo Show”, de la Nicole Cherry la Andreea Bălan. Uite Andreea Bălan nu este o artistă tânără, de exemplu, și mi se pare una dintre artistele nefericit îmbrăcate. O să iasă iar discuții, au mai ieșit de o mie de ori discuții cu Andreea Bălan, suntem învățați cu chestia asta, dar trebuie să înțeleagă un lucru: eu nu am nimic cu persoanele, departe de mine gândul ăsta”, a declarat Raluca Bădulescu, notează wowbiz.ro.


”Îi apreciez ca artiști, le apreciez munca, dar nu înțeleg eu ce nu înțeleg ei: hainele și stilul sunt una, mai ales ei ca artiști ar trebui să fie foarte preocupați de imagine și să apeleze la stiliștii care le pun în valoare personalitatea. Există și artiști perfecți, care îmi plac la nebunie, dar exemplele negative sunt mai multe. Și există dablaua asta de a-i copia pe cei de afară. Nu trebuie să mai copiem, ci să apeleze la stiliști, la sfaturi avizate și să înțeleagă să se îmbrace conform personalității, publicului, vârstei. Să nu mai ia totul personal! Ne întâlnim la evenimente si spun: ”Ce-ai avut cu mine de ai spus că nu-mi stă nu știu ce bine…”, a completat ea.

 

 

citește și...