Raluca Arvat se confesează. ”Nu fac ceva doar ca să am ce povesti sau ca să mă pot lăuda”

04.09.2020, 10:12
Raluca Arvat se confesează. ”Nu fac ceva doar ca să am ce povesti sau ca să mă pot lăuda”
Raluca Arvat se confesează. ”Nu fac ceva doar ca să am ce povesti sau ca să mă pot lăuda”

Prezentatoarea de televiziune Raluca Arvat a făcut mărturisiri legate de viața și cariera sa.

Raluca Arvat a prezentat mulți ani știrile sportive la Pro TV.  În prezent, vedeta este prezentatoarea jurnalului de știri de la Televiziunea Națională. Raluca Arvat a explicat cum a fost trecerea de la pupitrul știrilor sportive la jurnalul de știri.

”Cred că, de când eram mică, știam eu că voi ajunge cândva să lucrez la TVR. Îmi plăcea de copil să mă uit la televizor, iar până în 1989 nu a existat decât TVR, așa că imitam și eu ce vedeam pe micul ecran. Și pentru că buletinul meteo era cel mai ușor de înțeles pentru mine, la 5-6 ani, le prezentam starea vremii – inventată, desigur – celor din familie. Și îmi amintesc că toată lumea se distra, că m-au și înregistrat pe casetă audio.

Cât despre schimbare, ordinea a fost altfel. Întâi au fost știrile generaliste, apoi știri din sport, și acum din nou știri generaliste. Pentru că eu am pornit aventura în mass-media la știri generaliste, în 1994, la un ziar din Brașov.

Am fost atrasă însă de televiziune, unde am continuat la știri generaliste până în 2000, când mi s-a oferit oportunitatea să devin prima femeie care a prezentat știri din sport la o televiziune comercială. Așa că, după 15 ani în care am prezentat știri din sport, revenirea din 2016 la știri generaliste am simțit-o ca pe o întoarcere în timp, la începuturi”, a declarat Raluca Arvat într-un interviu pentru revista Viva.

A preferat discreția

În ceea ce privește viața personală, Raluca Arvat a mărturisit că a preferat dintotdeuna să păstreze discreția în acest sens.

”Eu am preferat întotdeauna să am o viață discretă. Eu îmi trăiesc viața pentru mine însămi și pentru cei din familie, fiindcă experiențele și aminti- rile frumoase sau mai puțin frumoase pe care le adun, în viață, sunt ale mele. Și nu fac paradă cu ele. Nu fac ceva doar ca să am ce povesti sau ca să mă pot lăuda. Poate de asta sunt considerată o persoană retrasă.

Băiețelul meu este cea mai mare împlinire a vieții mele. Și îi dedic toată energia mea și timpul meu liber. De când îl am pe Tudor, am realizat ce e cu adevărat important și ce contează, într-adevăr, în viață. Celelalte sunt întâmplări de zi cu zi”, a mai spus vedeta de televiziune pentru sursa citată.

citește și...