Raluca Arvat, dezvăluiri despre bărbatul cu care formează un cuplu de 13 ani

21.09.2020, 11:26
Raluca Arvat, dezvăluiri despre bărbatul cu care formează un cuplu de 13 ani

Vedeta de televiziune Raluca Arvat a făcut dezvăluiri despre relația pe care o are cu Băgdan, împreună cu care formează un cuplu de 13 ani.

Raluca Arvat a devenit cunoscută publicului telespectator din postura de prezentatoare a știrilor sportive de la postul de televiziune Pro TV. În prezent, aceasta este prezentatoarea jurnalului de știri de la TVR2. În plan personal, Raluca Arvat are o relație de 13 ani cu un bărbat care se numește Bogdan, însă cei doi nu sunt căsătoritți. Împreună au un băiețel, Tudor.

Despre relația sa de cuplu a vorbit Raluca Arvat într-un interviu pe care l-a acordat revistei Viva.

Vedeta a explicat de ce nu și-a unit destinul cu Bogdan.

”Eu cred că doi oameni sunt împreună și formează un cuplu în primul rând pentru că se iubesc, se respectă reciproc și pentru că au aproximativ aceleași obiective și așteptări în viață. Nu pentru că îi leagă o hârtie. Eu și Bogdan am vrut să avem un copil împreună. Iar Tudor este minunea noastră de 5 ani și jumătate”, a declarat Raluca Arvat.

Ce spune Raluca Arvat despre băiețelul ei

Prezentatoarea de televiziune a vorbit și despre fiul ei, Tudor, care o urmărește ori de câte ori aceasta apare pe post.

”În fiecare dimineață când plec la serviciu, după ce îl pup pe Tudor, îi spun să fie cuminte și să nu-i supere pe bunici. Și el îmi zice, foarte serios, să fiu și eu cuminte și să nu-i supăr pe colegii de serviciu… și asta chiar mă distrează de fiecare dată. Îmi mai povestesc bunicii că, atunci când se uită cu ei la Telejurnalul TVR2, Tudor vorbește întruna cu mine, așa cum face și acasă, și uneori se duce la ecranul televizorului și mă pupă… și spune „Ne vedem în curând, mami!””, a mai dezvăluirt Raluca Arvat pentru sursa mai sus-menționată.

citește și...