Ce meserie a avut Neti Sandu înainte de a deveni celebră la Pro TV. Nu ți-ai fi imaginat așa ceva!

12.09.2020, 11:30
Ce meserie a avut Neti Sandu înainte de a deveni celebră la Pro TV. Nu ți-ai fi imaginat așa ceva!
Ce meserie a avut Neti Sandu înainte de a deveni celebră la Pro TV. Nu ți-ai fi imaginat așa ceva!

Neti Sandu, cea care prezintă previziunile astrologice la Pro TV, a dezvăluit care a fost meseria sa înainte de a cunoaște celebritatea.

Pe Neti Sandu toată lumea o știe grație rubricii Horoscop pe care o prezintă de ani de zile la Pro TV. Însă, puțini știu ce meserie a practicat aceasta înainte de a deveni cunoscută la Pro TV. Neti Sandu a dezvăluit că a fost bibliotecară. A lucrat, timp de 18 ani, la un institut de proiectări și arhitectură.

„Înainte să lucrez la PRO TV am fost bibliotecară la un institut de proiectări și arhitectură. 18 ani. Și cu 25 la PRO fac niște ani”, a spus Neti sandu într-un interviu pentru revista Viva.

Emoții mari la prima apariție la TV

Neti Sandu a apărut prima dată PRO TV la matinalul „Ora 7, Bună dimineața’, alături de Florin Călinescu. Vedeta a mărturisit că a avut emoții teribile.

„Prima zi a fost extraordinar de plină de emoții, o explozie de emoții, pentru că era prima dată când făceam parte dintr-o emisiune. Era matinalul „Ora 7, Bună dimineața’. Nu repetaserăm decât, eu cel puțin, vreo două săptămâni înainte și acum era directul, care era copleșitor. Și eram cu Florin Călinescu și după ce s-a terminat emisiunea ne-am strâns toți și am stat vreo 4 ore să analizăm cum a fost emisia și m-a întrebat cum m-am simțit și i-am zis că m-am simțit, nu știu cum eram, de parcă eram doamna Sanda Țăranu de la TVR”, a mai dezvăluit Neti Sandu pentru sursa mai sus-meționată.

Neti Sandu are același look de 25 de ani

Neti Sandu a explicat de curând că are aceeași tunsoare de 25 de ani, însă lumea nu cede că este vorba despre părul ei, ci sunt de părere că vedeta poartă perucă.

”După 25 de ani, nimeni nu poate să accepte că e părul meu. Deși el mai crește, eu îl tund, îl vopsesc. Nu, nu e perucă, m-au văzut ei. Ei știu sigur, susțin mulți”, a declarat Neti Sandu.

„Da, am încercat să-mi schimb coafura. L-am lăsat și mai lung. Fiecare stilist pe care l-am avut a vrut să-mi schimbe tunsoarea”, a adăugat ea.

 

 

 

citește și...