Radu Ştefan Bănică se transformă în Delia la ”Te cunosc de undeva!”. „Cred că cel mai şocat va fi tatăl lui!”

02.04.2021, 14:19
Radu Ştefan Bănică se transformă în Delia la ”Te cunosc de undeva!”. „Cred că cel mai şocat va fi tatăl lui!”
Radu Ştefan Bănică se transformă în Delia la ”Te cunosc de undeva!”. „Cred că cel mai şocat va fi tatăl lui!”

Maratonul transformărilor continuă la ”Te cunosc de undeva”, în această sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1, cu o gală dedicată muzicii de dragoste.

Artişti unul şi unul vor urca pe scena transforming show-ului în cea de-a noua ediţie ”Te cunosc de undeva!”, care va fi deschisă de omul care a transformat o gară mică într-un hit mare – Gabriel Dorobanţu.  Printre norocoşii cărora Ruleta le-a adus un rol de travesti se numără şi mezinul Radu Ştefan Bănică, care o va interpreta pe Delia şi va pune în scenă videoclipul nu tocmai cuminte al piesei 1234 (Unde dragoste nu e).

„De abia aştept să îl văd pe tata când o să mă vadă transformat în Delia în gala asta, cântând „1, 2, 3, 4, ușor iubitu’ meu că se rupe patu’””, a declarat amuzat Radu Ştefan la repetiţii, completând: „Dacă a murit la Lady Gaga, care a fost cât de cât ok, să vezi ce face la Delia!”. Aceasta a fost şi temerea profesorului de actorie, Cristi Iacob, care pe lângă sfaturile legate de personaj, i-a mai spus concurentului: „Cred că cel mai şocat va fi tatăl tău!”.

 

Ce a spus Radu Ștefan Bănică despre participarea sa la emisiunea ”Te cunosc de undeva”

Radu Ștefan Bănică este unul dintre concurenții de la show-ul transformărilor ”Te cunosc de undeva”. Acesta a realizat numeroase transformări de succes în cadrul emisiunii și a mărturisit că a fost surprins de valul de aprecieri per care le-a primit de la fanii săi.

„N-am știut la ce să mă aștept, în primul rând. Când am văzut comentariile frumoase pe YouTube, pe Instagram, chiar m-au făcut să mă simt foarte bine. Vă mulțumesc mult pentru susținere”, a mai spus fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Junior.

De altfel, într-un interviu, el explica cât de greu i-a fost să intre în pielea personajelor pe care le interpretează la ”Te cunosc de undeva”.  „Pentru mine a fost stresant în primele gale. Ceilalți n-au nicio treabă. Intră, cântă, au o naturalețe foarte frumoasă. Dar fiecare persoană în parte e foarte pozitivă. Glumim non-stop, iar glumele și râsul mă fac să mă simt foarte bine. Este o atmosferă foarte frumoasă”, a spus acesta. „Sunt cu siguranță niște experiențe pe care nu le-am mai trăit până acum, cum ar fi mersul pe tocuri, epilatul pe picioare, machiajul în cantități industriale. E o provocare”, a completat Radu Ștefan Bănică.

citește și...