Radu Ștefan face mărturisiri. ”Nu este ușor să fii fiul lui Ștefan Bănică”

09.03.2021, 16:36
Radu Ștefan face mărturisiri. ”Nu este ușor să fii fiul lui Ștefan Bănică”
Radu Ștefan face mărturisiri. ”Nu este ușor să fii fiul lui Ștefan Bănică”

Radu Ștefan, fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Junior, a făcut mărturisiri în cadrul unui interviu.

Ștefan Bănică Junior are trei copii. Radu Ștefan este fiul artistului din relația pe care acesta a avut-o cu Camelia Constantinescu. Din mariajul cu vedeta de televiziune Andreea Marin, Ștefan Bănică are o fiică, Violeta. Din căsnicia cu cântăreața Lavinia Pîrva, Ștefan Bănică are un băiețel, Alexandru. Fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Junior, Radu Ștefan, care este concurent în noul sezon al emisiunii ”Te cunosc de undeva”, a explicat, pentru revista Viva, ce înseamnă pentru el să fie băiatul lui Ștefan Bănică Junior. Acesta a mărturisit că în anumite situații a trebuit să se cenzureze pentru a nu-și pune tatăl într-o lumină nefavorabilă. ”Nu este ușor să fii fiul lui Ștefan Bănică și mulți nu realizează faptul acesta. De mic a trebuit să știu să mă comport și să mă cenzurez în anumite situații. Nu pot să fac lucruri pe care prietenii mei le fac, nu pot să merg întotdeauna în locuri în care prietenii mei merg, iar mulți dintre foștii profesori și colegi nu mi-au făcut viața ușoară în școală tocmai pentru că port acest nume”, a declarat Radu Ștefan.


Fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Junior a afirmat răspicat că este foarte mândru de numele pe care îl poartă: ”E o mândrie, pentru mine, să port acest nume celebru, dar, în același timp, reprezintă și o mare responsabilitate. Cu siguranță, o să am de muncit de trei ori mai mult, dar asta nu mă va opri să urmez aceeași carieră ca tatăl și ca bunicul meu”.

Ce a declarat Radu Ștefan despre mama sa

Radu Ștefa a vorbit, în cadrul unui recent interviu, și despre relația pe care o are cu mama sa, Camelia Constantinescu.

Întrebat care a fost cel mai recent lucru pentru care i-a cerut permisiunea mamei sale, Radu Ștefan a răspuns:

”Sincer, nu-mi amintesc când i-am cerut permisiunea mamei pentru ceva. Avem o relație foarte frumoasa și sunt la vârsta la care mama are încredere în mine”.

citește și...