Emilia Popescu, dezvăluiri despre fiica sa. ”Este minunea vieții mele”

08.03.2021, 11:12
Emilia Popescu, dezvăluiri despre fiica sa. ”Este minunea vieții mele”
Emilia Popescu, dezvăluiri despre fiica sa. ”Este minunea vieții mele”

Îndrăgita artistă Emilia Popescu a făcut declarații despre fiica sa, Maria.

Emilia Popescu este una dintre cele mai îndrăgite actrițe de comedie din țara noastră. Telespectatorii din România o pot vedea în prezent în postura de concurentă la emisiunea ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1. În plan personal, Emilia Popescu a fost căsătorită cu Ionuț Ștefănescu, împreună cu care are o fată, Maria. Aceasta are 25 de ani și este designer vestimentar. Despre relația cu aceasta a făcut declarații Emilia Popescu pentru libertateapentrufemei.ro.

 

”Fiica mea e o artista foarte, foarte talentată, care își cunoaște calitățile și încearcă sa învețe cât mai mult. Pictează și creează lucruri minunate și mă surprinde mereu. În primul rând, e o ființă devotată, foarte iubitoare și întelegătoare și matură”, a spus actrița.

Emilia Popescu, dezvăluiri despre fiica sa. ”Avem aceleași gusturi, principii și zâmbet”

Emilia Popesc a explicat și și în ce spirit a crescut-o pe fiica sa.

”Am crescut-o în spiritul valorii, așa că acest timp în care trăim poate fi o frână și pentru ea. Dar talentul își croiește singur drumul și, într-un fel sau altul, învinge”, a mărturisit vedeta.

”Avem aceleași gusturi, principii și zâmbet. Căutăm fumusețea în orice și știm că fericirea înseamnă armonie. Armonie între aptitudinile pe care le ai și posibilitatea de a le desăvârși. Ceea ce are în plus față de mine e un simț extrem de dezvoltat în a vedea oamenii așa cum sunt, de la început. Eu sunt ușor de păcălit. Este minunea vieții mele și asta e de ajuns că să-i mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare secundă! Mă minunez de ea în fiecare minut, nu-mi vine să cred că are 25 de ani și că mă face să râd și să plâng în același timp. De fericire”, a mai spus Emilia Popescu despre fiica sa.

citește și...