Puya, scos cu forţa dintr-un magazin de echipa de intervenţie. Cum a fost surprins artistul

13.12.2021, 11:12
Puya, scos cu forţa dintr-un magazin de echipa de intervenţie. Cum a fost surprins artistul
Puya a revenit în Sălăjan, dar și-a cumpărat o casă la țară

Puya se află în centrul unui scandal. Artistul a fost dat afară dintr-un magazin, după ce a refuzat să se supună restricțiilor anti Covid-19. Totul din cauza unei beri.

Potrivit spynews, cântărețul a intrat într-un supermarket, miercuri, ca să cumpere bere. Agentul de pază a observat că artistul nu purta masca sanitară și i-a atras atenția. Însă, artistul a reacționat, a început să înjure și să își justifice alegerea.

Artistul avea în mână o cutie o bere pe care o luase tocmai o luase din magazin, când a fost surprins de agentul de pază.

Puya, dat afară din supermarket de agenții de pază

Coincidența face că agentul de pază să fie același care, în urmă cu aproape cinci luni, a intervenit la un incident similar, al cătui protagonist a fost, însă, What’s Up.

Agentul de pază a solicitat ajutorul echipei de intervenție rapidă a firmei de pază, care l-a scos afară pe artist.

Solistul nu a opus rezistență și s-a lăsat condus afară fără să provoace vreun incident.

Puya, concert în stare de alertă

Se pare că artistul a mai încălcat restricțiile impuse de autorități. În 2020, Puya a sfidat starea de alertă și a concertat într-un club din Mamaia.

La spectacol erau prezenți aproximativ 500 de oameni, în absența oricăror măsuri de distanțare de siguranță.

Polițiștii au întrerupt evenimentul, după ce au fost sesizați în urmă mai multor postări apărute pe rețelele de socializare

Artistul are trei fete cu Melinda, soția sa. Două dintre fiicele artistului, cele mai mari, Melissa (13 ani) și Iuliana (10 ani), au filmat pentru videoclipul piesei „Lie”.

Artistul și-a ținut familia departe de ochii presei, de-a lungul timpului, însă, recent, a hotărât să le introducă în videoclipul său.

Puya și-a cunoscut soția în urmă cu 17 ani, în anul 2006. Melinda i-a dăruit artistului trei fetițe.

Ce fel de tată este Puya

Întrebat ce fel de tată este, artistul a spus că este posibil să fie exigent.

„Asta întreabă copiii, nu știu ce să zic. Toți avem impresia că suntem cei mai buni. Probabil că sunt sever, nu știu. Acum cine nu își ceartă copilul, nu și-l iubește. Ce, să-l lași să facă numai ce vrea el? Nu! Aici e un joc între mamă și tată. Femeile sunt diferite de bărbați. Și mamele sunt diferite de tați, asta e clar. Într-un fel se comportă mama, într-un fel se comportă tata.

Și din chestia asta iese o armonie, adică eu mă joc într-un fel cu copiii, ea le povestește altceva. Vin la noi pentru diverse lucruri, adică se împart sarcinile și așa e și normal, în orice familie! Pe toate le iubesc la fel!”, a povestit Puya despre familia și fetele lui, într-un interviu pentru “Exclusiv VIP”, emisiunea lui Cristi Brancu.

citește și...