Cum arată fiicele lui Puya. Melissa și Iuliana apar în videoclipul tatălui

15.11.2021, 14:41
Cum arată fiicele lui Puya. Melissa și Iuliana apar în videoclipul tatălui

Puya, în vârstă de 42 de ani, este un tată împlinit. Artistul are trei fete cu Melinda, soția sa. Două dintre fiicele artistului, cele mai mari, Melissa (13 ani) și Iuliana (10 ani), au filmat pentru videoclipul piesei „Lie”.

Artistul și-a ținut familia departe de ochii presei, de-a lungul timpului, însă, recent, a hotărât să le introducă în videoclipul său.

Puya și-a cunoscut soția în urmă cu 17 ani, în anul 2006. Melinda i-a dăruit artistului trei fetițe.

Cum arată acum fetele lui Puya

Artistul spune că nu este pentru prima dată când fiicele sale apar în videoclipurile sale.

“Nu este prima dată când fetele apar în clipurile mele, sunt obișnuite. E greu să găsești copii pentru filmări, cu care să interacționezi ok!”, ne-a spus Puya.

Puia, alături de fiicele sale. Sursa foto: click.ro

Filmările au avut loc la o fostă fabrică, acolo unde au fost aduse motociclete, mașini, invitați surpriză și trupe de Airsoft.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de PUYA (@puya_dragos)

Ce fel de tată este Puya

Întrebat ce fel de tată este, artistul a spus că este posibil să fie exigent.

„Asta întreabă copiii, nu știu ce să zic. Toți avem impresia că suntem cei mai buni. Probabil că sunt sever, nu știu. Acum cine nu își ceartă copilul, nu și-l iubește. Ce, să-l lași să facă numai ce vrea el? Nu! Aici e un joc între mamă și tată. Femeile sunt diferite de bărbați. Și mamele sunt diferite de tați, asta e clar. Într-un fel se comportă mama, într-un fel se comportă tata.

Și din chestia asta iese o armonie, adică eu mă joc într-un fel cu copiii, ea le povestește altceva. Vin la noi pentru diverse lucruri, adică se împart sarcinile și așa e și normal, în orice familie! Pe toate le iubesc la fel!”, a povestit Puya despre familia și fetele lui, într-un interviu pentru “Exclusiv VIP”, emisiunea lui Cristi Brancu.

citește și...