Putin le spune tinerilor din Rusia că el crede în Moș Crăciun ca “toți oamenii normali și decenți”

23.12.2022, 17:03

Putin este întrebat dacă crede în Moș Frost, echivalentul rusesc al lui Moș Crăciun, iar el a răspuns: “Bineînțeles că da. Toți oamenii normali și decenți cred în Moș Frost”. “Toți oamenii normali și decenți cred în Moș Frost”. Putin prezintă conflictul drept o ciocnire de valori între Rusia și aliații occidentali ai Ucrainei.

Președintele dur al Rusiei, Vladimir Putin, a recunoscut că el crede în Moș Crăciun, la fel ca “toți oamenii normali și decenți”.

Într-un videoclip în care liderul de la Kremlin a vizitat o conferință a tinerilor din Moscova, Putin este întrebat dacă crede în Moș Frost, echivalentul rusesc al lui Moș Crăciun, transmite dailystar.co.uk.

450 de copii au murit ca urmare a agresiunii sale în Ucraina

Stând lângă un brad de Crăciun, el a răspuns: “Bineînțeles că da. Toți oamenii normali și decenți cred în Moș Frost”.Apariția la un eveniment caritabil pentru copii este ironică, având în vedere că, potrivit estimărilor, 450 de copii au murit ca urmare a agresiunii sale în Ucraina.

Putin a fost portretizat chiar ca Moș Crăciun într-un videoclip de propagandă anti-occidentală lansat pe rețelele de socializare din țară.

Putin prezintă conflictul drept o ciocnire de valori între Rusia și aliații occidentali ai Ucrainei

Filmul îl înfățișează pe “Moș Putin” schimbând fotografia părinților de același sex ai unui copil cu cea a mamei și a tatălui.

De asemenea, el îi dăruiește o minge de fotbal, mașini de jucărie și un set de tobe băiatului care este crescut ca o fată, se pare că în încercarea de a prezenta conflictul drept o ciocnire de valori între Rusia și aliații occidentali ai Ucrainei.

Clipul arată un băiat din Occident scriind și desenând o imagine pentru Moș Crăciun, dorindu-și jucării tradiționale masculine, precum și o mamă și un tată, a relatat Express.

Dar trupele Flotei din Pacific a lui Vladimir Putin din orașul Fokino trăiesc cu frica a doi tigri Amur, nu a diversității, după ce marile feline au asediat orașul izolat.

Câini aparținând rezidenților, precum și oi au fost uciși și devorați în oraș, care este închis pentru străini și servește drept bază pentru nave de război și submarine nucleare.

Alexander Baranov, șeful administrației din orașul naval, i-a îndemnat pe localnici să își țină animalele de companie închise în casă în timpul situației de urgență.
“Specialiștii în controlul vânătorii lucrează în jurul [străzilor principale]”, a declarat el.

citește și...