Prostituatele de lux din Rusia au trecut la Bitcoin, în urma sancțiunilor economice impuse asupra țării

19.03.2022, 16:42
Prostituatele de lux din Rusia au trecut la Bitcoin, în urma sancțiunilor economice impuse asupra țării

În ultimele trei săptămâni, viața rusilor s-a schimbat semnificativ: rubla s-a prăbușit, bunurile și serviciile obișnuite au crescut în preț sau chiar au devenit complet indisponibile din cauza sancțiunilor. Cei mai mulți sunt acum preocupați de problemele globale ale supraviețuirii, o parte integrantă din care unii consideră servicii sexuale la prețuri accesibile.

După ce Occidentul a anunțat noi sancțiuni anti-ruse, viața rușilor s-a schimbat semnificativ. Schimbările au afectat aproape toate sferele vieții, inclusiv serviciile sexuale.

Prostituatele de lux din Rusia au trecut la Bitcoin, după ce  economia țării a fost extrem de afectată de măsurile luate de Occident asupra Rusiei. Multe dintre escortele rusoaice de lux să părăsească țara, chiar dacă ce cererea pentru astfel de servicii a rămas constantă.

Cea mai veche profesie din lume va fi solicitată în orice moment

Orice s-ar întâmpla cu țara, vor fi atât prostituate, cât și clienți,  spune o persoană implicată în această afacere subterană.

 “Odată cu volatilitatea actuală a rublei, trecerea la bitcoin (bitcoin – autor) este o decizie foarte rezonabilă. Și profesia noastră nu trebuie subestimată. Suntem chiar mai aproape de oameni și de moneda națională decât de economiști și politicieni “, spune o prostituată de lux.

Serviciile prestate de rusoaice

Există o mulțime de intermediari care ajută prostituatele să cadă în mâinile unui client solvabil, iar consumatorul să găsească un produs live accesibil și de înaltă calitate.

În prezent, serviciile prestate de rusoaice au prețuri care sunt echivalentul a 40.000 de ruble, ce reprezintă în jur de 320 de euro.

Acest lucru se datorează faptului că, alături de mărcile occidentale, iubitorii prostittuatelor de lux au părăsit  Rusia, iar „modelele” au părăsit țara. Deoarece cererea nu a dispărut, a trebuit să crească costul.

Președintele american Joe Biden a anunțat că Rusia va fi exclusă din FMI și Banca Mondială. De asemenea, liderul Statelor Unite a declarat că Rusiei îi va fi revocat statutul de “Naţiunea cea mai favorizată”.

citește și...