O femeie a comandat un Uber pentru a ajunge în Ucraina. „Uber a încercat să ia plata de nouă ori din contul meu”. Ce s-a întâmplat cu femeia

18.03.2022, 18:08

Leoni Fildes, o mamă în vârstă de 34 de ani care locuiește în Salford, a devenit virală pe internet după ce a comandat o cursă Uber de 4.500 de lire sterline pentru a ajunge în Ucraina, relatează Daily Mail. „Uber a încercat să ia plata de nouă ori din contul meu. Erau destul de hotărâți”, a spus Leoni Fildes.

Cu toții am fost într-o situație în care trebuie să luăm un taxi pentru a merge acasă după câteva pahare. Și adesea, cursa poate fi mai scumpă decât credem.

Dar o mamă s-a trezit cu un șoc în dimineața următoare când a descoperit că Uber a încercat să o taxeze cu 4,5 mii de lire sterline din contul ei bancar de nouă ori.

Femeia a chemat Uber-ul pentru a o duce în Ucraina

Leoni Fildes, 34 de ani, este mamă a doi copii și are sediul în Salford, Greater Manchester.Potrivit conturilor sale de Instagram și Facebook, ea este proprietara unei afaceri locale de îngrijire a câinilor.

Femeia a încercat să comande Uber-ul din Swinton, Greater Manchester, pentru a ajunge în Ucraina. Totul a început la ziua de naștere a unui prieten apropiat, când invitații cu care era au început să vorbească despre situația din Ucraina. Femeia susține că a băut puțîn cam mult înainte de a chema Uber-ul pentru a o duce în Ucraina.

Cursa ar fi costat-o peste 4.000 lire sterline

Leoni se implicase în discuția politică după câteva pahare și a fost întrebată dacă iubitul ei, care este în armată, ar putea fi obligat să lupte dacă Marea Britanie ar intra în război. Ea susține că conversația a scăpat de sub control în curând și a decis să comande un taxi către țara sfâșiată de război.

Dacă Leoni ar fi comandat un taxi UberX obișnuit, acesta ar fi costat-o între 2.564 și 3.313 lire sterline, dar dacă ar fi făcut plăcere cu un UberXL, ar fi costat între 3.688 și 4.758 lire sterline. Opțiunea Uber Confort, care oferă „spațiu suplimentar pentru picioare”, temperatură și opțiuni de conversație, i-ar fi luat din buzunar între 3.014 și 3.891 lire sterline.

Leoni Fildes a fost sunată de bancă, deoarece consultantul credea că cineva i-a furat cardul. Aceasta a afirmat că mașina în care s-a urcat a vrut să-i tragă banii de mai multe ori.

„Uber a încercat să ia plata de nouă ori din contul meu. Erau destul de hotărâți”, a spus Leoni Fildes.

Leoni Fildeș a fost salvată pentru că nu a avut fonduri insuficiente în cont și s-a întrebat ce s-ar fi putut întâmpla dacă ar fi pornit în călătoria transcontinentală. Uber a spus că nicio călătorie nu a fost „făcută cu succes în acest caz” și a spus că investighează în continuare pentru a stabili ce s-a întâmplat.

 

citește și...