Problemele de sănătate cu care se confruntă tatăl Elenei Ionescu. ”Situația era destul de critică când a aflat”

16.01.2021, 15:41
Problemele de sănătate cu care se confruntă tatăl Elenei Ionescu. ”Situația era destul de critică când a aflat”
Problemele de sănătate cu care se confruntă tatăl Elenei Ionescu. ”Situația era destul de critică când a aflat”

Tatăl cântăreței Elena Ionescu se confruntă cu probleme de sănătate. Artista a dat detalii în acest sens.

În cadrul show-ului ”Mămici de pitici cu lipici”, de la postul de televiziune Antena Stars, Elena Ionescu vorbit despre starea de sănătate a tatălui său. Aceasta va merge cu părintele său la spital săptămâna viitoare, notează spynews.ro.

”Se eschivează! Săptămâna viitoare îl internez și operez. Situația era destul de critică de când a aflat. Nu va fi deloc ușor. Văd cum îmi evită privirea. El încearcă să pară că este bine, dar nu e (…) Inima lui functionează pe o singură arteră. Primele 24 de ore vor fi la Terapie Intensivă. Nici nu mă gândesc la vreun moment rău, dar doctorii au spus că este o operație cu riscuri. De asta trebuie o pregătire înainte. Nu se știe nimic niciodată. Nu este o operație ușoară. Fiind o singură arteră care funcționează, e greu”, a spus Elena Ionescu.

Elena Ionescu a fost căsătorită și are un copil

Elena Ionescu a fost căsătorită cu Dragoș Stanciu, împreună cu care are un băiețel, Răzvan. După separarea de soț, Elena Ionescu își crește singură copilul.

Cântăreața Elena Ionescu a dezvăluit, la o emisiune de televiziune, că deocamdată nu există niciun bărbat în viața sa, însă își dorește să trăiască o nouă poveste de iubire.

”Sunt singură, e foarte bine singură uneori. E bine să mai faci și o pauză (…) . Sunt deschisă, pentru că dacă nu-ți găsești un om compatibil, asta nu înseamnă că viața ta s-a oprit. Un om care să fie pe sufletul tău, să te înțeleagă, să te completezi”, a declarat Elena Ionescu.

Câte relații amoroase a avut Elena Ionescu

Elena Ionescu a vorbit despre viața sa sentimentală la emisiunea pe care o are la Antena Stars. Vedeta a dezvăluit câte relații amoroase a avut.

”N-am avut relații multe, am fost protejată, pentru că mereu am fost înconjurată de băieții din trupa mea. Și mereu am văzut cum vorbesc ei, cum gândesc, îi vedeam pe ei în anumite conjuncturi, îmi spuneau despre relațiilor lor și știam ce și cum”, a spus Elena Ionescu în emisiunea ”Mămici de pitici, cu lipici”, de la Antena Stars.

”Am avut două sau trei relații lungi, adică de 5 ani și de 3 ani, și acum cu soțul, 2 ani, cu care am ajuns la divorț și asta a fost”, a adăugat cântăreața.

citește și...