Problemele de sănătate cu care se confruntă Jojo. ”Am un terapeut bun, care m-a ajutat să trec peste acest episod”

21.07.2022, 13:30
Problemele de sănătate cu care se confruntă Jojo. ”Am un terapeut bun, care m-a ajutat să trec peste acest episod”
Problemele de sănătate cu care se confruntă Jojo

Jojo, pe numele său real Cătălina Grama, s-a confruntat cu probleme de sănătate. Actrița, în vârstă de 41 de ani, a avut dureri de spate, motiv pentru care a renunțat să mai meargă la sală. ”Am un terapeut bun, care m-a ajutat să trec peste acest episod”, a explicat partenera de viață a actorului Paul Ipate.

Jojo este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul românesc. În ceea ce privește viața personală, Jojo formează împreună cu actorul Paul Ipate unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au împreună șapte ani de relație.  Vedeta are doi copii –  un băiețel, Achim, din primul mariaj, și o fetiță, Zora, din povestea de dragoste pe care o trăiește cu actorul Paul Ipate. Deși Jojo și Paul Ipate formează o familie, cei doi nu sunt căsătoriți.

În urmă cu ceva timp, Jojo a avut probleme de sănătate, mai exact la coloană. Din cauza acestor probleme, vedeta a fost nevoită să stea departe de sală, însă acum a reînceput antrenamentele sun supravegherea terapeutului. Despre problemele sale de sănătate a dat detalii actrița pentru playtech.ro.

Problemele de sănătate cu care se confruntă Jojo. ”Am niște probleme lombare și cervicale și nu mai pot să mă antrenez așa, necontrolat, cum mă antrenam până acum”

”Nu am mai făcut sală în ultimii ani din cauza spatelui. M-am reapucat de antrenamente cu terapeutul care m-a ajutat cu spatele acum un an și jumătate. Am niște probleme lombare și cervicale și nu mai pot să mă antrenez așa, necontrolat, cum mă antrenam până acum.Mi-am ridicat copiii nonstop în ultimii ani, alte greutăți nu prea am ridicat. Să îți duci copilul pe un braț este o poziție greșită. Eu am reușit să-mi vătămez și un umăr așa, pentru că o tot duceam pe Zora numai pe brațul drept, pentru că era brațul meu puternic. Și mi-am rupt aici un mușchi și am avut de tras foarte mult”, a declarat Jojo pentru sursa mai sus-menționată.

”Am un terapeut bun, care m-a ajutat să trec peste acest episod. Am avut un blocaj destul de mare pe spate, acum un an și ceva și cu el mă voi antrena în continuare. Este și trainer și mă va antrena pe pilates și antrenament din ăsta funcțional, un pic de aerobic și un pic de greutăți, dar folosite cu cap… Nu am hernie încă, sper să nu ajung vreodată, că mă antrenez pentru asta, fac tot felul de tratamente”, a adăugat vedeta.

 

citește și...