Jojo, detalii despre relația cu Paul Ipate. ”Perioada asta ne-a făcut parcă şi relaţia noastră şi familia mai frumoase”

10.08.2020, 14:24
Jojo, detalii despre relația cu Paul Ipate. ”Perioada asta ne-a făcut parcă şi relaţia noastră şi familia mai frumoase”
Jojo, detalii despre relația cu Paul Ipate. ”Perioada asta ne-a făcut parcă şi relaţia noastră şi familia mai frumoase”

Jojo a oferit detalii despre viața sa de cuplu. Vedeta susține că perioada de pandemie i-a apropiat și mai mult pe ea și pe partenerul ei de viață, Paul Ipate.

Jojo, pe numele său real Cătălina Grama, este o cunoscută artistă din țara noastră. Vedeta are un băiețel, Achim, din primul mariaj. Jojo mai are o fetiță, Zora, din povestea de dragoste pe care o trăiește cu actorul Paul Ipate.

În data de 13 iulie 2020, Jojo și partenerul ei de viață, Paul Ipate, au aniversat șase ani de relație, o relație despre care spune că este și mai consolidată.

”Ne-a testat pe partea cu şcoala de acasă. Dar nu ca şi cuplu, ci ca dascăli. A fost extrem de complicat, însă ne-am împărţit materiile: eu am fost profa’ de română şi arte vizuale, Paul, profu’ de mate. Ne-au testat materiile astea limitele în fiecare zi. Norocul nostru este că eu am multă răbdare, iar Paul un simţ al umorului foarte accentuat. În rest, eram obişnuiţi cu aproape toate încă dinainte de perioada de izolare.

Mai greu a fost, ca pentru mulţi alţii, că suntem oameni activi, obişnuiţi să muncească, să aibă activitate. Ne-am apucat, însă, de grădinărit. Dacă nu era perioada asta, nu am fi avut atâta timp să ne facem grădina frumoasă. În plus, perioada asta ne-a făcut parcă şi relaţia noastră şi familia mai frumoase”, a declarat Jojo pentru okmagazine.ro.

A stat în izolare cu soacra

Jojo a mărturisit că în perioadas de izolare a stat împreună cu mama lui Paul Ipate.

”Noi am stat izolaţi împreună cu soacra mea. Ai mei au stat la casa lor, în afara oraşului, unde noi le-am dus, în prima fază, alimente. Au stat departe de noi toată perioada respectivă. Am încercat să îi protejăm. Ne-am organizat ca de obicei, ca toate celelalte familii: am stat cu copiii pe rând, ne-am împărţit treburile casnice”, a mărtuisit vedeta.

”Fiecare a făcut de toate. Ca de obicei. În funcţie de ora la care ne-am trezit, disponibilitate fizică, oboseală. Dacă unul gătea, celălalt pregătea masa şi stătea cu copiii. Dacă unul îi preda lui Achim, celălalt prelua activităţile Zorei. Ne-a fost de mare ajutor şi mama lui Paul, care ne-a sprijinit în toate”, a adăugat ea.

citește și...