Problemele de sănătate cu care se confruntă Andreea Bănică. ”Iau tratament de atunci, de vreo 5-6 ani de zile”

06.01.2021, 12:05
Problemele de sănătate cu care se confruntă Andreea Bănică. ”Iau tratament de atunci, de vreo 5-6 ani de zile”
Problemele de sănătate cu care se confruntă Andreea Bănică. ”Iau tratament de atunci, de vreo 5-6 ani de zile”

Andreea Bănică a dezvăluit cu ce probleme de sănătate se confruntă după ce a născut. Aceasta a explicat că ia tratament de ani buni.

Cântăreața Andreea Bănică le-a dezvăluit celor care îi urmăresc activitatea în mediul online că se confruntă cu niște dereglări hormonale.

„După cele două nașteri, de fapt, după prima naștere, corpul meu a luat-o puțin razna. Am întâmpinat niște probleme hormonale. După asta am încercat să descopăr problemele, iau tratament de atunci, de vreo 5-6 ani de zile. Ulterior l-am făcut pe Noah, a fost un noroc. Ideea e că am început să am un regim de viață sănătos”, a detaliat Andreea Bănică, potrivit spynews.ro.

Andreea Bănică, despre problemele cu care se confruntă. ”La fiecare 6 luni merg la control”

Andreea Bănică a mai spus că la fiecare șase luni merge la control și că este foarte atentă la regimul alimentar pe care îl are.

„Văzând pe corpul meu că organismul meu nu mai răspunde atât de ușor la orice fel de mâncare și că se depune imediat pe umeri, pe brațe, pe abdomen, iar eu întotdeauna am avut mâinile subțiri, și că începusem să am niște dereglări foarte mari hormonale am luat atitudine, am fost la doctor, mi s-a prescris tratament, de atunci sunt pe tratament. La fiecare 6 luni merg la control. Nu este ușor”, a mai spus artista.

„De vreo 5-6 ani de zile sunt atentă la ceea ce mănânc, la ce bag în gură. Clar, se vede pe corpul meu. Nu mai pot să mănânc orice. Dacă fac exces 2-3 zile după aceea tot eu trag și am de suferit și muncesc foarte mult pentru asta. (…) Regimul meu de viață e bazat pe un calcul de calorii”, a încheiat ea.

Andreea Bănică e căsătorită și are doi copii

Andreea Bănică formează o familie cu Lucian Mitrea, împreună cu care are doi copii superbi: Sofia și Noah. Băiețelul s-a născut în luna noiembrie a anului 2016. Fetița cuplului, Sofia, a împlinit 11 ani anul acesta. Andreea Bănică și Lucian Mitrea sunt împreună de 23 de ani, iar anul acesta, în luna iunie, au sărbătorit 12 ani de căsnicie.

Artista a explicat că dacă cu ani în urmă neînțelegerile în cuplu erau legate de cariera sa profesională, dar fiind că Lucian i-a fost impresar, acum motivul discuțiilor dinte ei este legat de cei doi copii ai lor.

„Ei, dacă înainte certurile noastre erau din cauza meseriei (eu artist, el managerul meu), acum sunt legate doar de copii. Avem opinii diferite. Păreri pro și contra, dar ne certăm pe WhatsApp. Lăsăm unul de la altul. Așa este într-o căsnicie. Iubire multă”, a detaliat Andreea Bănică de curând.

citește și...