Problemele de sănătate cu care se confruntă Amna. Interpreta și-a îngrijorat fanii: „Facem un RMN şi niște investigații” FOTO

05.11.2022, 08:57
Problemele de sănătate cu care se confruntă Amna. Interpreta și-a îngrijorat fanii: „Facem un RMN şi niște investigații” FOTO
Problemele de sănătate cu care se confruntă Amna. Interpreta și-a îngrijorat fanii: „Facem un RMN şi niște investigații”

Amna și-a îngrijorat fanii după ce i-a anunțat că se confruntă cu anumite probleme de sănătate. Cântăreața este destul de activă pe rețelele de socializare, iar recent a mărturisit că are nişte ameţeli destul de accentuate, în ultima perioadă. Din acest motiv, ea a decis să meargă la doctor pentru investigații suplimentare. 

Amna nu s-a simțit foarte bine în ultima perioadă, așa că a decis să meargă la medic. Pe pagina ei personală de Instagram, ea a explicat că se confruntă cu amețeli și se simte foarte slăbită.

Amna a ajuns pe mâinile medicilor

„Dragii mei, nu o să ghiciți unde mă aflu, pentru că nici eu nu am știut că o să mă aflu. Facem un RMN astăzi, unde vom face niște investigații. Am amețeli în ultima vreme și vedem ce se întâmplă cu coloana mea.

Mai oameni buni, este mult mai bine să prevenim decât să tratăm, asta știm cu toții, doar că n-ai timp, o lași pe altădată, altădată se transforma în niciodată și ajungi să te neglijezi. Ei bine, povestea fiecărui om. Azi mi-am luat inima în dinți și am mers să vedem ce se întâmplă.

Am stări de amețeală de două luni de zile, dar deja s-a îngroșat gluma, plus că eu nu am treabă dacă nu dorm, parca sunt mai fresh. În ultima vreme, ce să vezi, amețeli și mă simt slăbită și am zis că trebuie să ne verificăm”, a mărturisit Amna pe Instagram.

În urmă cu ceva timp, Amna a povestit în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță despre cea mai dificilă perioadă din viața ei. Solista a dezvăluit cum a fost diagnosticată greșit cu o boală incurabilă.

A fost diagnosticată cu o boală incurabilă

Înainte să lansez piesa Tell me why am făcut pareză vocală, am cântat la o nuntă și am rămas fără voce. La finalul lui 2009 am fost diagnosticată greșit cu o boală incurabilă și am trăit o dramă timp de un an de zile.

Mi-au zis că am cancer, nici nu pot să pronunț numele. Mi se spunea că nu o să mai am copil niciodată, am trăit o dramă. Eu în fiecare marți trebuia să fac analizele, ele se pierdeau mereu. Eu nu mă simțeam bine și m-am dus la doctor, iar acesta a fost diagnosticul.

Avem și pe buletin un cod, pe care scria asta. Făceam aceste analize regulat, ieșeau ba proaste, ba bune. Am ajuns în cabinetul altui doctor care mi-a zis că nu are cum ca acest diagnostic să fie unul bun, m-a trimis după în Austria să verific că ce spune dânsul e real și când am venit din Austria mi s-a confirmat acel diagnostic, o răceală.”, spunea cântăreața.

citește și...