Cum se înțelege Violeta, fiica Andreei Marin, cu iubitul vedetei, Adrian Brâncoveanu. ”Asta nu înseamnă însă o complicitate”

22.07.2022, 16:44
Cum se înțelege Violeta, fiica  Andreei Marin, cu iubitul vedetei, Adrian Brâncoveanu. ”Asta nu înseamnă însă o complicitate”
Cum se înțelege Violeta, fiica Andreei Marin, cu iubitul vedetei, Adrian Brâncoveanu

Vedeta de televiziune Andreea Marin, în vârstă de 47 de ani, a dat detalii despre fiica sa, Violeta, rezultată din mariajul pe care fosta ”zână a surprizelor” l-a avut cu Ștefan Bănică Junior. Aceasta a explicat care este relația dintre iubitul ei, Adrian Brâncoveanu, și fiica sa, Violeta. ”Asta nu înseamnă însă o complicitate”, a spus Andreea Marin.

Andreea Marin se poate lăuda cu o carieră impresionantă în televiziune. Una dintre cele mai de succes emisiuni pe care aceasta le-a realizat a fost ”Surprize, surprize”, de la Televiziunea Națională.

În plan personal, Andreea Marin s-a căsătorit prima oară în anul 1995, la vârsta de 21 de ani, cu Cristian Gheorghiță. Cei doi au divorțat după trei ani de mariaj. În anul 2005, Andreea Marin a început povestea de dragoste cu celebrul Ștefan Bănică Junior, cu care s-a căsătorit un an mai târziu, în mare secret, în America. Cei doi au împreună o fiică, Violeta. Andreea Marin și Ștefan Bănică Junior au anunțat că divorțează în ianuarie 2013. Ulterior, Andreea Marin s-a căsătorit cu medicul turc Tuncay Ozturk. Cei doi au divorțat după trei ani de căsnicie, în anul 2016. De câțiva ani, Andreea Marin formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu.

Cum se înțelege Violeta, fiica Andreei Marin, cu iubitul vedetei, Adrian Brâncoveanu. ”Ei se înțeleg foarte bine”

Andreea Marin a dezvăluit, pentru revista Viva, cum se înțeleg iubitul ei, Adrian Brâncoveanu, cu fiica sa, Violeta: ”Suntem foarte deschiși unii cu alții, iar noi, maturii, nu ținem secrete unul față de altul, deci nu e cazul, deși ea poate mai încearcă. Da, ei se înțeleg foarte bine, asta nu înseamnă însă o complicitate prin care să ne ocolim reciproc, când îi convine unuia dintre noi. Nu suntem adepții acestui mod de a acționa, nu credem în el decât atunci când punem la cale surprize frumoase pentru unul sau altul dintre noi”.

Întrebată dacă Violeta este mai apropiată de ea sau de tatăl său, Ștefan Bănică Junior, Andreea Marin a răspuns: ”Nu pot face o comparație în acest sens. Violeta are și mamă, și tată, o iubim, avem grijă de ea, o protejăm, avem și pretenții de la ea, cum e firesc. O iubim necondiționat. Avem și secretele noastre, ca între fete, bineînțeles”.

citește și...