Amna, hărțuită pe internet. ”E foarte stresant”

05.10.2022, 15:39
Amna, hărțuită pe internet. ”E foarte stresant”
Amna, hărțuită pe internet

Amna, pe numele său real Cristina Andreea Mușat, a mărturisit că este hărțuită de un bărbat în mediul online. Artista, în vârstă de 38 de ani, a povestit că bărbatul respectiv  îi scrie mesaje foarte lungi în care îi declară dragostea și în care afirmă că ar fi avut în trecut o relație cu ea. ”E foarte stresant”, a mărturisit artista.

Cântăreața Amna se confruntă cu o situațiie extrem de neplăcută. Artista este hărțuită de un bărbat în mediul online.

Artista a explicat, pentru spynews.ro, că bărbatul respectiv  îi scrie mesaje foarte lungi în care îi declară dragostea și în care afirmă că ar fi avut în trecut o relație cu ea.

Amna, hărțuită pe internet. ”Pe Facebook și pe Instagram l-am blocat, însă acum îmi dă mail-uri. L-am blocat acum și acolo, să vedem ce mai face”

”M-a disperat, l-am blocat peste tot, mă disperă. Îmi dă mesaje și pe Instagram, și pe mail și peste tot. Pe Facebook și pe Instagram l-am blocat, însă acum îmi dă mail-uri. L-am blocat acum și acolo, să vedem ce mai face. Momentan nu m-am gândit să apelez la poliție, nu a venit peste mine sau ceva, Doamne ferește, dar e foarte stresant, uite ce îmi scrie acolo, îmi scrie kilometri”, a detaliat Amna pentru sursa citată anterior.

”Toate mesajele sunt de genul ăsta, kilometrice, zice că a fost cu mine, că nu-și revine, că nu poate să treacă. Nu am aflat încă cine e… Auzi la el, casă de piatră…! Lui îi e teamă că mă căsătoresc și că mă pierde”, a adăugat artista.

Amna a fost căsătorită și are un băiat

Amna a divorțat de tatăl fiului său după nouă ani de căsnicie. În anul 2019, la finalul lunii iulie, solista a anunțat pe Facebook că s-a despărțit de Cristi Mușat. Prezentă la emisiunea online „Detectorul de minciuni”, Amna a vobit despre separarea de cel care i-a fost partener de viață. De asemenea, artista a explicat și care este relația dintre fiul ei, David, și tatăl său.

Amna a fost întrebată dacă motivul divorțului a fost infidelitatea. „Nu, cred că a fost… Nu știu, de fapt. Habar nu am. Supoziții au fost de ambele părți, dar eu cred că cel mai mult a fost orgoliul. Și la mine, și la el. Suntem foarte orgolioși. Fiecare are părerea lui. (…) Cu siguranță, m-am schimbat foarte mult. Vorbesc despre mine, că nu sunt în măsură să vorbesc despre el. Cu siguranță, eu m-am schimbat foarte mult și cred că n-aș mai suna acum persoană cu care sunt. Cred că s-ar ruga în genunchi să îl caut. Mă refer la omul cu care aș fi. (…) Eram non-stop împreună. Nu aveam de ce să îl caut. Lucram împreună, făceam totul împreună. Nu aș mai face asta în viața vieților mele! Niciodată. Cred că meseria noastră e meseria noastră și trebuie să fie a noastră, aici, cum se desfășoară ea și când ajungi acasă, lui trebuie să îi fie dor de tine”, a explicat Amna, potrivit tvmania.ro.

Despre relația dintre băiețelul ei și tatăl său, artista a declarat: „Sunt normali. Au o relație normală. Am încercat să păstrăm legătura cu toții și să fim bine cât se poate de bine. M-am căsătorit din iubire și am pornit de jos cu persoana cu care eram și dacă atunci nu a funcționat, ce să funcționeze la vârsta asta?”.

citește și...