Problemele de sănătate cu care s-a confruntat Giani Kiriță. ”Am stat șase luni de zile”

01.10.2020, 09:43
Problemele de sănătate cu care s-a confruntat Giani Kiriță. ”Am stat șase luni de zile”
Problemele de sănătate cu care s-a confruntat Giani Kiriță. ”Am stat șase luni de zile”

Fostul fotbalist Giani Kiriță a trecut prin momente dificile de-a lungul anilor. Acesta s-a confruntat cu probleme de sănătate.

La show-ul pe care îl are la postul de televiziune Antena Stars, fostul jucător de fotbal Giai Kiriță a vorbit despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat. Acesta a explicat că la un moment dat a suferit o intervenție chirurgicală la un picior și a fost nevoit să facă o pauză de șase luni.

„Ca și mașina, și noi oamenii avem nevoie din când în când să ne controlăm. Eu am avut probleme foarte grave. Am avut ruptură de cartilaje și ligamente la gleznă. Am stat șase luni de zile. Am făcut și niște infiltrații la Munchen. Nu îmi aduc bine aminte tot”, a declaat Giani Kiriță, conform spynews.ro.

Acesta a mai explicat că de o perioadă de timp are probleme la spate.

„Chiar am de gând să fac acest RMN, pentru că într-adevăr spatele mă doare și am probleme cu el. Cred că de vreo doi ani de zile tot trag cu el așa. Am făcut și acupunctură, mai fac și exerciții singur acasă. Chiar vreau să-l rezolv”, a adăugat fostul fotbalist.

Ce obsesii are Giani Kiriță

Giani Kiriță a scos la iveală detalii mai puțin știute despre el. Sportivul pune foarte mare preț pe punctualitate și pe curățenie.

”Sunt obsedat de punctualitate și de curățenie. Sunt două lucruri de bază la mine. Sunt pe genul ăla, când ți-am spus ceva trebuie să faci”, a declarat Giani Kiriță.

”Am câțiva prieteni, ăia punctuali. Așa că la asta țin cel mai mult, punctualitate, corectitudine și curățenie. Mama mi-a zis așa: ”Tu, mașina și femeia trebuie să fie cele mai curate” Acum dacă și eu voi găsi o gagică să mă ajute și pe mine…”, a completat fostul jucător de fotbal.

citește și...