Probleme de sănătate pentru fiul lui Liviu Vasilică. ”Forțat de împrejurări am făcut testul SARS-CoV-2”

30.09.2020, 10:47
Probleme de sănătate pentru fiul lui Liviu Vasilică. ”Forțat de împrejurări am făcut testul SARS-CoV-2”
Probleme de sănătate pentru fiul lui Liviu Vasilică. ”Forțat de împrejurări am făcut testul SARS-CoV-2”

Florin Vasilică, fiul regretatului interpret de muzică populară Liviu Vasilică, a fost nevoit să meagă la spital din cauza unor probleme de sănătate.

Florin Vasilică s-a confruntat cu o problemă la coloană, motiv pentru care a decis să meargă la spital. Fiul lui Liviu Vasilică a povestit că intervenția pe care a suferit-o a decurs cât se poate de bine. Artistul a menționat că a fost nevoit să facă testul pentru coronavirus și să stea în izolare timp de 24 de ore.

”Forțat de împrejurări am făcut testul SARS-CoV-2 (COVID-19). Concluzia: N-are nenea, că v-ar da ? Am făcut testul (plus izolare 24 de ore) deoarece ieri a trebuit să suport o intervenție pe coloană asupra celor două hernii de disc cervicale pe care le dețin (pe persoană fizică) de ceva ani și ale căror efecte și dureri nu s-au mai lăsat duse, ca în trecut, prin fizioterapie și alte tratamente.

Intervenția de Discectomie cu DiscoGel a decurs perfect, iar efectele se vor vedea în totalitate în aproximativ 4 saptămâni. Sunt acasă de ieri, externat la o oră și ceva după intervenție… Recuperarea este foarte ușoară, aproape inexistentă…”, a explicat Florin Vasilică pe contul său de socializare.

Florin Vasilică duce mai departe moștenirea de la tatăl său

Florin Vasilică, fiul celebrului artist de muzică populară Liviu Vasilică, a moştenit talentul muzical de la tatăl său şi duce mai departe tradiţia folclorică, cântând împreună cu grupul Teleormanul.

Florin Vasilică s-a născut la 10 mai 1983, în Alexandria. Înfiinţat în 1987 de Liviu Vasilică şi reînfiinţat în 2004 de Florin Vasilică, grupul Teleormanul a reuşit să se impună ca formaţiunea artistică cea mai reprezentativă a judeţului Teleorman.

Tatăl lui Florin Vasilică, Liviu Vasilică, a fost unul dintre cei mai talentaţi interpreţi pe care i-a avut muzica populară românească. marele artist a încetat din viață în octombrie 2004, la vârsta de 54 de ani.

citește și...