FOTO / Problemele de sănătate cu care s-a confruntat cântăreața de muzică populară Nicoleta Voicu. ”Să înțeleagă unii de ce am refuzat sa merg la medic, pe lângă teama unui diagnostic pe care n-aș fi putut să-l procesez”

18.07.2021, 11:19
FOTO / Problemele de sănătate cu care s-a confruntat cântăreața de muzică populară Nicoleta Voicu. ”Să înțeleagă unii de ce am refuzat sa merg la medic, pe lângă teama unui diagnostic pe care n-aș fi putut să-l procesez”
Problemele de sănătate cu care s-a confruntat cântăreața de muzică populară Nicolate Voicu. ”Să înțeleagă unii de ce am refuzat sa merg la medic, pe lângă teama unui diagnostic pe care n-aș fi putut să-l procesez”

Interpreta de muzică populară Nicoleta Voicu și-a deschis sufletul în fața celor care o urmăresc în mediul online. Acvesta le-0a voriut despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat. ”Să înțeleagă unii de ce am refuzat sa merg la medic, pe lângă teama unui diagnostic pe care n-aș fi putut să-l procesez”, a spus artista pe contul său de socializare.

Nicoleta Voicu s-a confruntat cu probleme de sănătate în urmă cu ceva timp. Acesta a explicat că a avut o perioadă în care i-au apărut foarte multe vânătăi pe corp.

Fosta iubită a cântărețului de muzică populară Gheroghe Turda a explicat și de ce a evitat să meargă la medic.

 


Problemele de sănătate cu care s-a confruntat cântăreața de muzică populară Nicoleta Voicu. ”Timp de o lună și jumătate, viața mea a fost un coșmar”

”Dragii mei dragi, timp de o lună și jumătate viața mea a fost un coșmar. Mă îngrozea venirea zilei de mâine.  Diminețile mele începeau la 1 noaptea, la 2, la 5… la orice oră mă trezeam și vedeam pe corpul meu o… altă vânataie.  Explozia lor fulminantă s-a declanșat în perioada în care din spitalele noastre erau evacuați pacienții noaptea, când oamenii erau îngropați în saci negri de plastic… Când planeta trăia în șoc și groază. Asta ca să înțeleagă unii de ce am refuzat sa merg la medic, pe lângă teama unui diagnostic pe care n-aș fi putut sa-l procesez. De unde să fi luat curaj în acea perioadă de a merge la medic, că eu una n-am găsit”, a spus artista de folclor.

”Plus că…așteptam să treacă, să treacă de la sine, cum mai trecuseră cândva, de vreo patru ani încoace. De data aceasta, speranța se convertea în spaimă.  Cam de aici mintea mea a început să caute soluții în univers, fiindcă prin spitale nu era cazul. Și le-a găsit, le voi așeza aici în fiecare zi, una câte una, așa încât să vă fie bine și vouă celor care vă confruntați cu astfel de lucruri.  Câți dintre voi mi-ați fi dat șanse de supraviețuire?!  La un moment dat nici eu nu am crezut ca mai scap. Urme ale suferințelor, spaimelor, jignirilor si lucrurilor total neadevărate despre mine aruncate în spatiul public și în familia mea. “Să te gândești de o sută de ori înainte să scoți vorba din gură, fiindca nu știi unde lovești cu ea.” Iar lacrimile nu cad pe pietre, ci în suflet. Aveți grijă de voi!?”, a mai spus Niucoleta Voicu pe contul său de socializare.

citește și...