Nicoleta Voicu a apelat la Poliție, după scandalul cu Gheorghe Turda: ‘Mă simt în pericol și traumatizată’

29.01.2021, 11:29
Nicoleta Voicu a apelat la Poliție, după scandalul cu Gheorghe Turda: 'Mă simt în pericol și traumatizată'
Nicoleta Voicu a apelat la Poliție, după scandalul cu Gheorghe Turda: 'Mă simt în pericol și traumatizată'

Războiul dintre Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu continuă! Solista de muzică populară a mărturisit că a cerut ajutorul Poliției. Ea a precizat că de ceva timp a primit foarte multe apeluri de la numere private. 

Nicoleta Voicu este de părere că fostul ei iubit ar fi implicat direct în hărțuirea sa, ținând cont că s-au tot șicanat în ultima perioadă.

Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda s-au iubit o bună perioadă de timp, însă au ajuns să se despartă cu mare scandal.

Nicoleta Voicu spune că Gheorghe Turda o hărțuiește

În cadrul unui interviu pentru Antena Stars, artista a declarat că este teorizată de apeluri telefonice din partea unor numere private, seară de seară. Nicoleta Voicu crede că apelurile respective au legătură cu fostul partener, Gheorghe Turda.

‘Sunt în drum spre Poliția Sectorului 4 pentru că s-au reluat acele apeluri de la 2 noaptea, de la 12 noaptea, imediat după emisiunea de la Antena Stars. Nu sunt coincidențe pentru că eu am salvat toate numerele care mă sunau, numere ascunse, numere private și nu știu ce se ascunde în spatele acestor apeluri, mai ales că orele nu sunt deloc potrivite. Sunt blocate numerele respective, dar eu cred că sunt aceleași persoane. Asta mă și pune pe gânduri și mă îngrijorează. Nu mai e de lăsat!’, a spus Nicoleta Voicu, la Antena Stars.

Gheorghe Turda a apelat la avocați

Artistul de 72 de ani a precizat la Antena 1 că nu mai vrea să-și facă nicio relație cu o femeie, care să se folosească de faima și numele lui. Mai mult de atât, el a apelat la avocați.

‘Eu vreau să scap de această teroare psihică! Eu am apărut în emisiunea Mirelei Vaida în care am vorbit despre viața mea, familia mea, regretata mea soție. Și, printre altele, m-au întrebat despre fosta iubită. Nu am atacat-o, atât am spus, că s-a lamentat peste tot că n-are din ce trăi, că sunt condițiile neprielnice în care suntem toți artiștii, și am spus că știu că familia ei o susține. Părinții ei au susținut-o și o susțin, nicidecum n-am criticat-o.

Dacă Dumnezeu nu i-a dat suficientă minte și a interpretat greșit, e treaba ei. Mai ales că eu am fost la părinții ei acasă și sunt destul de înstăriți, ca la țară, cum sunt familiile actuale de la țară. Eu m-am retras definitiv în găoacea mea, nu mai vreau comentarii pe tema asta cu dânsa.

Mă amenință cu avocații ei, care avocați… nu știu. Sunt la a treia notificare, sper să se potolească. Dar n-ai cu cine să vorbești că, săraca, e suferindă cu capul. Și nu doar eu spun treaba asta, o spun și oamenii apropiați din mediile în care a fost ea’, a declarat Gheorghe Turda, pentru Star Popular.

 

citește și...