Problemele de sănătate cu care s-a confruntat Brigitte Pastramă. ”Am avut trei tumori”

27.03.2021, 16:01
Problemele de sănătate cu care s-a confruntat Brigitte Pastramă. ”Am avut trei tumori”
Problemele de sănătate cu care s-a confruntat Brigitte Pastramă. ”Am avut trei tumori”

Brigitte Pastramă a făcut dezvăluiri despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat de-a lungul anilor.

Brigitte Pastramă a vorbit, în cadrul unui interviu pentru emisiunea ”Xtra Night Show”, de la postul de televiziune Antena Stars, despre problemele de sănătate pe care le-a avut. Aceasta a mărturisit că în urmă cu patru ani a fost diagnosticată cu embolie pulmonară. de asemenea, a avut și trei tumori.

”Când am ajuns la Timișoara, în prima noapte era să mor. Am avut deficiență respiratorie. Nu am mai putut respira. M-am trezit dintr-un vis în care mă sufocau niște perne. A doua zi s-a întâmplat la fel, când eram la piață și în momentul în care mă deplasam spre Sara m-am sufocat și era să mor. Nu mai intra aer la mine în plămâni. Am luat niște medicamente. Abia după jumătate de oră am trecut foarte greu de senzațiile acelea. Am vorbit cu sora mea care m-a îndreptat spre un pneumolog. Erau simptome de astm bronșic. Dar la mai multe analize nu aveam astm. Am plecat a doua zi în București și am fost îndrumată să fac mai multe analize. În urmă cu 4 ani de zile am fost diagnosticată cu embolie pulmonară. Am avut mai multe probleme. Apoi am avut 3 tumori, un lanț tumoral lângă plămâni, exact sub pectorali. CT-ul a ieșit bine, am făcut mai multe analize pentru alergii”, a detaliat Brigitte Pastramă, potrivit spynews.ro.

Brigitte e căsătorită cu Florin Pastramă

Brigitte și actualul ei soț, Florin Pastramă, s-au cunoscut pe durata participării la emisiunea ”Ferma”, de la postul de televiziune Pro TV, unde ambii au fost concurenți.

Vedeta a vorbit despre momentul în care a început povestea de dragoste cu Florin Pastramă.

”În Ferma l-am cunoscut. Nu-mi pare rău că am participat. Mai important este unde l-am cunoscut. L-am cunoscut în proiectul Ferma. Nu regret pentru că acest proiect m-a făcut să devin o persoană cu un statut independent față de fostul meu soț, lucru care pe mine mă bucură foarte mult și mi-a deschis o carieră în domeniul televiziunii. A fost un nou început pentru mine. Acolo l-am cunoscut. E drept că la momentul acela, trei luni de zile, nu am avut telefon, nu am avut informație, nu am avut internet. Nu am știut cine este Florin în realitate și pașii pe care i-am făcut acolo au fost mai mulți decât trebuia să-i fac. Dar acum lucrăm cu ce avem, suntem unde suntem. Lucrăm cu ce este. Păi ce să fac?… Suntem unde suntem, nu este așa de ușor. Eu l-am cunoscut pe Florin într-un moment foarte-foarte greu… El a fost unicul dintre colegii mei care a avut încredere în mine. Toată lumea mă privea ca pe o ucigașă care a băgat picături de ochi în mâncare…”, a declarat Brigitte Pastramă la o emisiunea de televiziune.

citește și...